fbpx
Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Ett stycke frukost.

Idag lagade jag havregrynsgröt till frukost igen. Konstigt det där men upplever att efter att ha ätit havregrynsgröt är jag så himla mycket piggare resten av dagen sen.

Min dag har varit full av aktiviteter. Jag har inte hunnit med att skriva, men tänker tidsinställa lite inlägg så får du se i veckan vad jag har gjort idag. Det börjar bli så sent nu så jag ska alldeles strax lägga mig för att sova. Imorgon börjar en ny arbetsvecka igen, känns som helgerna och veckorna går så snabbt nu.

Related Tags:

12 Comments

  1. Jag uppskattar också att börja dagen med havregrynsgröt..det sätter en bra standard för hela dagen känner jag.
    Önskar dig en underbar måndag ?

  2. Jag är precis tvärtom. Känner mig inte alls mätt på gröt till frukost. Får jag inte mina två brödskivor är dagen förstörd typ skrattar Älskar frukost men blir alltid samma saker i alla fall

  3. Havregrynsgröt är ju såå gott till frukost 🙂 Jag tycker mycket om det men äter det ganska sällan ändå. När jag ligger på sjukhus (som händer då och då) brukar jag alltid äta deras havregrynsgröt som är såå god. Gillar ditt blåvita porslin 🙂
    Nilla recently posted..Måndag igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.