Hjälp vid hälsporre.

Inlägget är i samarbete med fotbutiken.se.

Något jag hört mer och mer om på senaste tiden är hälsporre, det tycks vara ett växande problem hos många och ska vara oerhört smärtsamt dessutom. Flera blir till och med sjukskrivna på grund av detta och det låter onekligen väldigt jobbigt.

Men visste ni att det finns hjälp att få för just hälsporre? På fotbutiken har de massor av hjälpmedel mot just hälsporre, dessutom utöver det finns det ännu mera saker för dina fötter och vi är överlag ganska dåliga att ta hand om våra små fossingar som ändå bär oss dagligen. Du kan ju säkert själv medge att den kärlek du ger till dina händer, ger du nog inte dina fötter.

Fötterna är ändå otroligt känsla, och de bär oss dagligen. Man kan ju därmed förstå vilken påfrestning det är för fötterna varje dag. Då är det perfekt med olika hjälpmedel som ser till att vi slipper ha smärta.

Jag har fått höra av vissa att smärtan är så hemskt att de gråtit. Det verkar ju onekligen helt fruktansvärt, tänk er själva att gå runt med så ont i fötterna att man gråter. Jag vet ju bara hur hemskt det är att trampa på en legobit! Det har man ju som småbarnsförälder gjort tidigare, den smärtan skär rakt in i foten och någon skrev en gång på nätet att man aldrig upplevt riktig smärta innan man trampat på just en legobit! Nu har jag fött barn men tyckte inte den smärtan var så hemsk som många andra tycker att den är, däremot smärtan av att trampa på en legobit den var betydligt värre måste jag säga. Rent av vidrig! Men att då ha hälsporre måste ju vara ännu värre det är något du går med länge och som smärtar rejält.

Har du haft hälsporre? Har du i så fall testat något hjälpmedel? Har du handlat på butiken själv?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Hjälp vid hälsporre.

  • 28 september, 2018 at 23:32
    Permalink

    Ja jag har haft hälsporre och det var nästa värre än att födda barn utan bedövning.Jag skulle lätt födda om ett barn igen utan bedövning om jag fick välja mellan det och hälsporre.Alvedonen hjälpte inte ett dugg och det ända som faktiskt hjälpte var alovera heart lation.

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: