Igår efter jobbet åkte jag till Studio Face & body här i stan för att göra mina fransar fina igen. Det är så himla roligt, man känner sig alltid på pigg när man slipper greja med smink på dagarna.

Intressant hur mitt hår blir i ljuset ser jag? Bilden ovan stämmer bättre med färgen jag har nu än den på första bilden. Men så är den ena tagen i bilen och den andra inomhus. Det var verkligen fullt ös igår, jag var först på jobbet och sedan fransfix efter det åkte jag och fotograferade månadsbild åt Lisa resultatet på bebis & barnfotograferingen kan du se här.

Väl hemma möttes jag av en besviken och ledsen son, han hade nu ställt sin lånade cykel i förrådet och satt fast den med kätting. Någon har stulit den trots det! Alltså har någon tagit sonens cykel igen inom loppet av tre veckor! I cykelförrådet denna gång! Det är alltså uppenbarligen någon i huset, eller någon som har nyckel till huset som stjäl här. Blev så ledsen, arg och besviken på folk. William gick och pratade med grannarna i de andra huset för att se om han fick titta efter sin cykel i deras förråd men den fanns så klart inte där.

Det är så förbannat low life att stjäla saker. Att inte kunna skilja på mitt och ditt, hur ska man kunna säga att man ska vara ärlig och inte stjäla till sitt eget barn när han får se om och om igen hur folk gör det mot honom? På ett vis var det väl tur att denna inte var en ny cykel, när han får en ny ska jag köpa ett ställ och sätta upp på väggen. Det tycks ju vara det enda sättet att få ha cykeln ifred…

Sen var det så ledsamt när William säger; ”Mamma det känns som något har en personlig Vendetta mot mig”. Min son är liksom världens snällaste och mest omtänksammaste människa. Han sätter alltid alla människor i första rum, bryr sig och står upp för orättvisor så är det han som blir drabbad två gånger inom loppet av tre veckor. Blir så besviken på folk.

16 kommentarer

 1. åh så tråkigt att folk aldrig kan låta andras saker vara ! Blir så trött på mänskligheten ! Usch !!! hoppas ni hittar den <3 så fina fransar , det är ju såå skönt att ha 😀

  1. Ja blir så ledsen också, känns som att man börjar tröttna ut totalt :(. Visst är de fina 😀
   Lär knappast bli hittat heller, andra cykeln på 3 veckor är ju uppenbarligen organiserat :[

 2. Du blev superfin i dina fransar! ❤️ Men vad tråkigt att cykeln blev stulen. Vad är det för idioter som stjäl cyklar egentligen!!

 3. Så irriterande och jobbigt, stackars William, så jäkla onödigt att stjäla nåns cykel 🙁
  cyklar är ju så pass dyra att det går ju icke köpa två tre cyklar varje vår för att nån annan ska få ha gratis cykel 😉
  visst har Du polisanmält?

 4. Dina fransar blev jättefina!? Fy vad jag avskyr folk som stjäl för andra!!! Vilken otrolig besvikelse för din son! Min man skulle börja cykla mountainbike och köpte sig en ny och bra cykel. Den fick han inte behålla mer än några veckor för att nån vedervärdig människa tyckte sig behöva den bättre?

 5. Fy vad trist! 🙁 Vad ledsen jag blir att läsa, och jag förstår hur din son funderar kring om det är nåt personligt mot honom. Så trist att ens behöva tänka så.

 6. Att det ska vara så svårt att få ha sina saker ifred!
  Om det känns som en vendetta så är det ett starkt ord. Vad fick honom att säga så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa