Fem en fredag v.9: Självinsikt

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken egenskap hos dig tror du folk irriterar sig på?
 2. Vad skulle du säga att du gillar mest med dig själv?
 3. Vad är något hos dig själv som du skulle behöva förbättra?
 4. Vilken är en egenskap du fått höra om dig som du själv tyckt annorlunda gällande?
 5. Känner du att du vet vem du är?

Vilken egenskap hos dig tror du folk irriterar sig på?
Förmodligen att jag inte kan vara falsk. Tycker jag inte om någon så vet personen om det. Jag kan liksom inte ljuga, gillar jag dig inte så vet du om det. Den egenskapen tror jag folk har svårt att gilla med mig.

Vad skulle du säga att du gillar mest med dig själv?
Jag gillar nog egenskapen som finns hos mig med att känna på mig saker innan det skett. Jag känner av människor snabbt, och därmed så vet jag vilka och vilka jag inte ska släppa in i mitt liv.

Vad är något hos dig själv som du skulle behöva förbättra?
Att lära mig säga nej, att slippa ha dåligt samvete för att jag inte vill saker. Att våga stå upp mer för mig och mitt.

Vilken är en egenskap du fått höra om dig som du själv tyckt annorlunda gällande?
Att jag är allmänbildad och smart. Jag blir alltid så fundersam på saken, jag kan absolut mycket och vet en hel del. Men känner mig inte alls igen med den bilden, förmodligen för att jag fick övertalat av lärare under grundskolan att det var tvärtom.

Känner du att du vet vem du är?
Ja det tycker jag, jag är väldigt intakt med vem jag är och har ett mål kring hur jag vill vara.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

15 thoughts on “Fem en fredag v.9: Självinsikt

  1. Så fint, utefter vad jag fått lära känna dig igenom åren här så tänker jag att dina egenskaper är lika mina så då bör de vara bästa med 🙂

 1. Så bra att du har sån insikt hur du är och hur du vill vara. Man ska vara snäll och hjälpsam men det finns ju de människor som stjäl energi istället för att ge energi och då måste man rädda sig själv annars går man under. Trevlig helg
  Paula recently posted..Fem en fredag: självinsikt

 2. Det är ju bra att man inte kan vara falsk 🙂 Orka folk som leker att dom gillar nån och sen snackar skit bakom hans/hennes rygg o sånt.. Jaa man ska ju stå upp för sig själv och tacka nej till saker man inte vill. Hoppas du blir bättre på det och inte får dåligt samvete 🙂
  Sarah recently posted..IT´S ALL ABOUT LOVE

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: