Bloggutmaning – Vem är jag, med andras ord?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Så vem är jag då med andras ord? Det jag fått höra om hur andra uppfattar och upplever mig.

Jag får ofta höra att jag är driven, ambitiös och driftig. Människor brukar säga att jag är den där människan man många bollar i luften, att jag är smart och allmänbildad.

Enligt människor är jag den som tar första steget, jag är den där som ser till att alla har det bra och vågar prata med varandra. Några har beskrivit mig som den som öppnar upp i en grupp, att saker förändrats sedan jag kliver in i gruppen. Jag kan inte riktigt sätta ordet på vad folk menar, men jag tror det är något de ser som jag inte ser?

Jag lägger fokus på det som folk genom tiderna sagt är positivt med mig, helt enkelt för att ingen mår bra av att dra upp gammalt. Det negativa om mig jag fått höra är sedan femton år tillbaka i tiden, det känns passé numera, och känns inte längre relevant. Ni vet man var en människa igår och en ny människa idag och någon helt annan imorgon, vi förändras hela tiden, i varje möte och i varje sekund.

Deltagare i utmaningen är:
Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig


Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

62 thoughts on “Bloggutmaning – Vem är jag, med andras ord?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: