Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Så vem är jag då med andras ord? Det jag fått höra om hur andra uppfattar och upplever mig.

Jag får ofta höra att jag är driven, ambitiös och driftig. Människor brukar säga att jag är den där människan man många bollar i luften, att jag är smart och allmänbildad.

Enligt människor är jag den som tar första steget, jag är den där som ser till att alla har det bra och vågar prata med varandra. Några har beskrivit mig som den som öppnar upp i en grupp, att saker förändrats sedan jag kliver in i gruppen. Jag kan inte riktigt sätta ordet på vad folk menar, men jag tror det är något de ser som jag inte ser?

Jag lägger fokus på det som folk genom tiderna sagt är positivt med mig, helt enkelt för att ingen mår bra av att dra upp gammalt. Det negativa om mig jag fått höra är sedan femton år tillbaka i tiden, det känns passé numera, och känns inte längre relevant. Ni vet man var en människa igår och en ny människa idag och någon helt annan imorgon, vi förändras hela tiden, i varje möte och i varje sekund.

Deltagare i utmaningen är:
Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig


62 kommentarer

 1. Vad intressant att höra mer om dig så här. Känner att vi är väldigt lika, men den tredje punkten får jag nog jobba lite med. 😉

  Önskar dig en fin helg!

 2. Det är ungefär den uppfattningen jag fått genom bloggen med, att du alltid vill att alla ska ha det bra. Att du är driven tycker jag absolut, det märks.

 3. Intressant att läsa – både om hur andra ser på dig o hur du väljer att ta till dig, att du tar det positiva o låter det negativa passera. Jag tror att det är ett bra sätt när det gäller många saker. Kanske lyssna o se vad det kan vara, om det negativa är något man kan ta till sig för att utvecklas, inte för att trycka ner sig själv. Men sen bara ta till sig det positiva.

  Sen var det skoj (och kommer att vara alla dagar) att se hur du menade att utmaningen skulle tolkas

  https://nouw.com/itismadeby/vem-ar-jag-med-andras-ord-bloggutmaning-35602098
  it_is/Anette recently posted..Vem är jag, med andras ord? Bloggutmaning dag 2

  1. Det är helt fritt att tolka som man vill ??. Är det som gör att hela utmaningen blir så härlig för alla tänker olika, det blir ju precis som jag tänkt mig då. Upp till varje individ att tänka själva ❤️

 4. Så roligt att få vet hur andra beskriver dig. Tycker att det stämmer väldigt bra med den uppfattningen som jag har fått av dig. Du verkar verkligen vara en väldigt driftig person som kan mycket. Sån roligt utmaning som du har startat 🙂
  Jennysvardag recently posted..Fredagskocken

 5. Negativa skar som har flera år på nacken är det klokt att lämna och gå vidare. Här och nu är viktigare för visst förändras vi mycket under resans gång!
  Znogge recently posted..Jag har inga…

 6. Jag ska precis skriva mitt första inlägg och deltar sedan också under resten av månaden.
  Kalla mig gärna Carita om du länkar upp 🙂
  Trevligt att vara med!
  Carita recently posted..Trollen jagar oss

 7. Du har helt rätt, vi förändras ständigt, nya insikter påverkar oss hela tiden. Jag kan föreställa mig att su är, just en, inkluderande person då du så uppenbart känner av andras energier. Dina yrkesval skvallrar givetvis också om att du bryr dig om, och vill hjälpa, där du kan❤️
  Sara recently posted..Psst #15

 8. Vad roligt att läsa om vem du är enligt andra. Tycker det var fint att få läsa om din förmåga att kunna öppna upp i samtal. Lite ledartyp ser jag dig som.
  Jag har börjat skriva på mitt inlägg och det är kul att få fundera lite över hur andra ser på mig. Kommer publicera det ikväll. 🙂
  Hannas krypin recently posted..Pilates på lunchen och uppgifter

 9. Oftast säger andras ord om en själv så mycket, då kan man lära känna den andra ännu mer! Så kul utmaning, skulle så gärna vilja hänga på, så tänkte skriva inlägg så det kommer upp imorgon med 3 dagar i samma. Men skriver här när du kan ta med mig i listan 🙂 Hoppas du har haft en fin lördag! Kram!
  Fru Elversson recently posted..Veckans påstående – #64

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: