Så var det härliga lovet slut, rutiner igen och i lika många veckor tills det är påsklov. Efter påsklovet går det dock snabbt, är så sen påsk i år det är typ sommar när vi får påsk i år.

Jag har i skrivande stund haft huvudvärk i flera timmar, Björn kom nyss hit med huvudvärkstabletter så nu är de i kroppen. Hann jobba i två timmar tills huvudvärken knackade på dörren!

Min bror gav mig en bok i helgen när jag var där, Astrid Lindgrens bok om sina föräldrar. Den ska bli spännande att läsa resten av böckerna har jag köpt själv.

Hoppas du haft en fin måndag.

12 kommentarer

  1. Men usch så himla jobbigt med huvudvärk, har också haft de idag! Hoppas huvudvärkstabletterna hjälpte så den försvann ? Har nog aldrig hört talas om boken om hennes föräldrar men blev intresserad nu så ska kolla upp den, tack för tips! Astrid Lindgren var verkligen så begåvad?
    Yela recently posted..Veckans lista

  2. Usch för huvudvärk hoppas det släppte efter ett tag. Jag vet faktiskt inte när påsken är i år men antar att det kommer gå fort tills det är påsk. Boken: Den förtrollande skogen ser spännande ut 🙂
    Amanda recently posted..Måndagstrött

  3. Igår reagerade jag på påsksaker i matbutiken och tyckte som vanligt att det var för tidigt. Sedan slog det mig att det ju är ganska snart. Tiden går för fort, man hänger inte med 😉 Åh vad jobbigt med huvudvärken, hoppas det har lättat nu 🙂
    Anneli @ spinkfinger.com recently posted..Skillnad med en extern blixt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: