Ett bokpaket & tillbaka på jobbet.

Så var det härliga lovet slut, rutiner igen och i lika många veckor tills det är påsklov. Efter påsklovet går det dock snabbt, är så sen påsk i år det är typ sommar när vi får påsk i år.

Jag har i skrivande stund haft huvudvärk i flera timmar, Björn kom nyss hit med huvudvärkstabletter så nu är de i kroppen. Hann jobba i två timmar tills huvudvärken knackade på dörren!

Min bror gav mig en bok i helgen när jag var där, Astrid Lindgrens bok om sina föräldrar. Den ska bli spännande att läsa resten av böckerna har jag köpt själv.

Hoppas du haft en fin måndag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Ett bokpaket & tillbaka på jobbet.

 • 4 mars, 2019 at 22:41
  Permalink

  Åh vilka fina böcker. Bland tomtar och troll är så fina böcker. Jag har bara en kvar från när jag var barn. vill du leka däremot står i min jobb bokhylla.
  Kamilla recently posted..Jag var den på högstadiet som.

  Reply
 • 4 mars, 2019 at 23:26
  Permalink

  Men usch så himla jobbigt med huvudvärk, har också haft de idag! Hoppas huvudvärkstabletterna hjälpte så den försvann ? Har nog aldrig hört talas om boken om hennes föräldrar men blev intresserad nu så ska kolla upp den, tack för tips! Astrid Lindgren var verkligen så begåvad?
  Yela recently posted..Veckans lista

  Reply
  • 6 mars, 2019 at 21:14
   Permalink

   Ja fy det är hemskt tycker jag :(. Jo hjälpte dagen efter. Ja gör det 🙂

   Reply
 • 4 mars, 2019 at 23:56
  Permalink

  Usch för huvudvärk hoppas det släppte efter ett tag. Jag vet faktiskt inte när påsken är i år men antar att det kommer gå fort tills det är påsk. Boken: Den förtrollande skogen ser spännande ut 🙂
  Amanda recently posted..Måndagstrött

  Reply
 • 5 mars, 2019 at 10:21
  Permalink

  Igår reagerade jag på påsksaker i matbutiken och tyckte som vanligt att det var för tidigt. Sedan slog det mig att det ju är ganska snart. Tiden går för fort, man hänger inte med 😉 Åh vad jobbigt med huvudvärken, hoppas det har lättat nu 🙂
  Anneli @ spinkfinger.com recently posted..Skillnad med en extern blixt

  Reply
  • 6 mars, 2019 at 21:02
   Permalink

   Det där är så sjukt, det blir liksom alltid massa saker så tidigt jämt :D. Tycker ändå det är en bit till påsken haha

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: