Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det här är det godaste bakverket jag vet semlan, jag brukar äta en del så här års och eftersom ICA Maxi i Falun brukar börja sälja sina den 1 januari är det oftast där jag äter min första. Dock har de byggt om så har fått bli på andra platser i år. Jag har även provat kanelbullesemlan som blev en favorit. I torsdags förra veckan delade jag och William på en Semla och det blev således den senaste jag ätit. Kommer det bli selma för dig idag?

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
MirreAriellaSabina

kamillaskamera

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

40 kommentarer

 1. Tror inte det blir semla idag men man vet ju aldrig! Har aldrig vart riktigt förtjust i just semlor men kanelbullesemlan ser ju riktigt god ut! Förut var jag sån som åt semlor men inte längre tyvärr men min mamma kanske kommer med en vem vet!
  ellie recently posted..Är jag GRAVID igen?

 2. Jag hade förberett mig på att stå på jobbet och göra semlor i hundratals idag, men istället blev jag hemma med lilla knotet och vår VABperiod fortsätter utan slut. Vi började redan i mitten på december och sedan dess har iallafall några enstaka vaniljsemlor letat sig ner i magen. En dag gjorde jag semlor med ringmunkar och det var faktiskt det godaste jag provat hittills! ?

 3. Kanelbullesemlan ser så god ut!! jag kom på igår kväll att det är fettisdagen idag så jag får tvinga mig själv att äta en köpt, annars gör jag ju bara mina själv.
  Pärla recently posted..2019-03-04

 4. Vi köpte med oss semlor när vi hälsade på min sambos farmor och farfar i Februari. Det uppskattades så mycket! Jag tror inte det blir något idag men imorgon kommer min bestie hit så vi ska nog köpa med oss något gott från ett konditori 😀
  Dixi Wonderland recently posted..Paketet från USA

 5. Ingen semla för mig idag, men för någon vecka sen. Mina barn gillar inte semlor dessvärre.
  Dock lyckas jag förtränga det varje år så vid minst ett tillfälle så får jag äta även semlor inköpta åt dom. Jag skulle ljuga om jag sa att det gjorde mig ledsen Medans jag mumsar fler semlor än förväntat.
  Sara recently posted..Toppentisdag

 6. Tjiho, idag är jag med igen: http://www.elisamatilda.se/semmeldagen/

  Jag glömde ju spana in kanelbullesemlan i Falun! Tror det kan bli en favorit även för mig, kanelbullar som är så gott! Det blev både en vanlig och en wienersemla för mig idag. Har därmed redan ätit fler än jag brukar under ett år, haha. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: