Bloggutmaning – Semmeldagen till ära, när åt du en senast?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det här är det godaste bakverket jag vet semlan, jag brukar äta en del så här års och eftersom ICA Maxi i Falun brukar börja sälja sina den 1 januari är det oftast där jag äter min första. Dock har de byggt om så har fått bli på andra platser i år. Jag har även provat kanelbullesemlan som blev en favorit. I torsdags förra veckan delade jag och William på en Semla och det blev således den senaste jag ätit. Kommer det bli selma för dig idag?

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
MirreAriellaSabina

kamillaskamera

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Bloggutmaning – Semmeldagen till ära, när åt du en senast?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.