Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Att jämföra för att spara.

Inlägget är i samarbete med Privatlån.com.

I somras tog jag mitt första lån om man väljer att frångå mitt studielån del vill säga. Jag tog ett lån på min fina bil som jag är så himla glad över. Att låna pengar kändes som något självklart till en bil och jag ångrar verkligen inte mitt köp.

Jag tror det är viktigt att du jämför privatlån med låg ränta innan du tar dig ett lån. Detta då du så klart vill få det bästa och billigaste alternativet för dig. Att välja en sida som hjälper dig att jämföra lån får dig också att ta det bästa alternativet. Jag tror vi alla någon gång suttit och tänk på hur gärna vill vi få bra lånemöjligheter.

Idag är det fler och fler som väljer att söka på nätet innan man gör något annat. Att slippa gå till en bank och betala mer för att banken ger dig deras alternativ som inte alltid är det billigaste och det bästa. Jag vet även att många får nej på en bank men sedan ja på en annan. Hos tjänster som istället jämför dina lån på nätet får du svar snabbare. Fördelen är även att du redan från början kan se hur mycket du kan låna, och du kan även välja längden på betalningstiden vilket är riktigt bra.

Jag tror på att börja nyttja lånetjänster på nätet mera, det är där framtiden finns. De flera av oss kommer vilja låna till hus, ny bil eller andra fordon. Då är det framtiden att välja ett lån på nätet där du får svaren snabbare. Jag tror du precis som jag har begränsat med tid att gå på möten, idag är det en stor fördel att det mesta kan göras på webben precis när det passar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.