Inlägget är i samarbete med Skocenter.

Just nu i ett töande och snöande Falun känns sommarskornas framfart lite långt bort. Samtidigt som jag också börjar inse att om två månader kommer jag vilja gå i sommar och vårskor igen. I år vill jag ha sandaler under sommaren, jag har använt ballerina också men känner ett lite extra sug efter sandaler då jag tror fötterna skulle gilla saken. Så när jag besökte Skocenter och såg deras sandaler från märket Rieker så kände jag ett behov att att införskaffa mig dessa.

Jag har en del krav på skor, jag vill ogärna ha klackar eftersom jag fullkomligt får krupp på ont i fötterna som gärna är en följd av högklackat. Jag vill gärna ha skor som släpper in luft, jag tycker nämligen det är skönt när man rör sig på varma sommardagar att slippa oroa sig för instängda fötter som eventuellt skulle kunna råka ut för att få fotsvett, det andra är att jag gärna vill att skorna ska fungera till alla möjliga plagg. För det finns verkligen inget som är så trist som att ha en jättefin klänning och sedan inse att man inte har några passande skor till. Jag tycker nämligen fortfarande att det är ett stort nej till sneakers och kjol och klänning. Det beror nog mest på att jag gillar känslan av att känna mig uppklädd.

Det här med skor är en liten spännande sak tycker jag, antingen så lägger man ner sin själ i skor och har hur många par som helst. Eller så är man som mig med ett fåtal par skor men som använder dessa till allt och därmed vill att de ska funka till allt. Men just nu är det sommarskor jag lägger ögonen mot, och ett par sandaler från Rieker känns helt rätt för sommaren 2019. Vad väljer du till sommaren? Sneakers, ballerina eller sandaler?

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa