Inlägget är i samarbete med Kokosbutiken.

Jag har en dröm, och det är att en dag åka upp till Nordnorge för att se på valar. Framförallt önskar jag att få se späckhuggare i det fira, jag har sedan Lekis som idag heter förskoleklass drömt om att se späckhuggare. Min pappa var på besök i förskoleklass och läste för mig i en bok om havsdjur och någonstans där och då föll jag pladask för dessa fantastiska djur. Jag är Marinfadder via WWF och det är helt enkelt för att just valar och delfiner är djur som jag finner så spännande.

Du kan nog därmed ana glädjen jag fann när jag såg en jättefin poster hos Kokosbutiken, den skulle passa så bra in i mitt hem. Eftersom jag tycker så mycket om valar skulle jag kunna se den här tavlan uppsatt i mitt hem. Jag upplever även att den har en lugnade effekt, för mig är havet något som lugnar. Kanske är det vågorna och att det någonstans är så oändligt på något sätt. Som att det aldrig kommer ta slut , och en posters med havets och egentligen hela jordens jättar hade varit så spännande att få ha här i mitt hem.

Jag älskar att få fina ting till hemmet, nu har kokosbutiken ännu flera posters än denna med valarna på. Att just jag föll för denna är nog utifrån min text ganska given. Men vilken är din favorit? Berätta gärna!

Relaterade etiketter:

18 kommentarer

  1. Åh, vad spännande att åka till nord Norge och kolla på valar! Valar är så häftiga och vackra djur… Jag har en dröm att få bada med delfiner får se om det går i uppfyllelse ngn gång! Men det är alltid kul om man får förverkliga sina drömmar!

  2. Den var superfin! Håller med om att det skulle vara sååå häftigt att se dem i verkligheten! Så mäktiga djur!

  3. Jag tycker också att valar är fina och speciellt delfiner gillar jag mycket har varit på Kolmården och sett deras delfiner. Håller med dig att havet och vattnet har en lugnande effekt faktiskt 🙂

  4. Förstår att du föll för postern med valarna utifrån din passion för valar. Dessutom är postern jäkligt snygg i sin enkelhet. Att välja EN poster hos Kokosbutiken går inte. Vill ju ha alla, eller många iaf. Det värsta är att jag inte har tillräckligt med väggar för alla fina posters.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa