Torsdag och min helg är här.

Dagen började med jobb, det är något helt ljuvligt med att jobba 7:45-11:30 på torsdagar. När mina kollegor sitter på rast säger jag hej då och börjar min helg. Idag åkte jag hem och dammsög och städade, sedan så sov jag en stund för att jag kunde. Vid 16:00 åkte jag och fixade mina fransar, det har varit något knas så flera åkt av. Hon som gör mina fransar tror det kan ha varit vädret. Det här är första gången någonsin det blir så för mig så känns okej.

Jag åkte till Ta till Vara och PMU efteråt. Gick runt och kikade och köpte hem en hel del till min mamma som ville ha en del av sakerna. Sedan åkte jag hemåt, hämtade ett paket precis innan hemmet och så har jag tagit det lugnt resten av kvällen. Eller jag har haft lite bloggjobb men det är också det enda. Har väl väntat på att även jag ska få meddelande från Kivra man ingen deklaration har kommit ännu. Känner som alltid ångest inför deklarationen. Jag betalar till och med in 100 kronor extra i månaden varje månad för att jag är så orolig för sånt här. Jag är liksom rädd att man ska ha fått betalat för lite i skatt, för mig är 0 kronor lika med skitbra, men -0 är rena skräcken så jag hoppas verkligen jag hamnar på 0 som allra lägst. Det här är sådant som ger mig ångest, pengar. Jag blir alltid otroligt stressad av pengar och räkningar, detta till trots lever jag ett liv som inte borde kännas skräck inför just dessa saker.

Hoppas din torsdag varit fin? Nu ska jag läsa lite bloggar och göra mig klar för sängen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Torsdag och min helg är här.

 • 7 mars, 2019 at 22:39
  Permalink

  Va skönt att du fick sluta lite tidigare men det verkar som du haft mkt o göra efteråt kul att du fixade dina fransar ?

  Reply
 • 7 mars, 2019 at 23:00
  Permalink

  Kan tänka mig att dina jobbarkompisar är avis 😛 Jaa det skulle inte vara kul att behöva betala tillbaka massa :/ Åh är det varm choklad med marshmallows <3 Så mumsigt 🙂
  Sarah recently posted..DREAM LENGTH

  Reply
  • 8 mars, 2019 at 23:04
   Permalink

   Ja det blir nog lätt lite så när någon går hem så tidigt :). Ja just den biten är inte så kul om man skulle behöva 😮

   Reply
 • 8 mars, 2019 at 00:27
  Permalink

  Himla härligt med helg ? Underbar känsla de där att gå hem tidigt! Har också sån stress & ångest inför pengar & räkningar ? Beror dock mycket på att jag är väldigt glömsk av mig & inte får behandling för min ADHD så allt blir kaos + ingen inkomst ? Men hoppas på bättring snart!
  Yela recently posted..Giveaway Smink (13 produkter)

  Reply
  • 8 mars, 2019 at 23:05
   Permalink

   Åh ja helt ljuvligt :D. Fy då så jobbigt :/. Jag glömmer inte saker man får liksom ångest av att inte ha kontroll :/

   Reply
 • 8 mars, 2019 at 08:10
  Permalink

  Säger detsamma, torsdagar är underbara för jag är alltid ledig fredagar. Hoppas du får en fin helg. Kolla Kivra flera gånger med, ingen här heller. Hoppas den kommer idag
  Lexochlogan recently posted..HAPPY 5TH BIRTHDAY

  Reply
  • 8 mars, 2019 at 23:06
   Permalink

   Visst är det ljuvligt att ha det så, älskar känslan av att gå hem 11:30 och veta att man är ledig tills måndag 7:45 igen 😀

   Reply
  • 8 mars, 2019 at 23:07
   Permalink

   Ja usch, inget man tycker är kul direkt. Önskar jag kunde komma upp i ett sånt belopp :/

   Reply
 • 8 mars, 2019 at 16:50
  Permalink

  Åh vad härligt med kort arbetsdag på en torsdag 😀 Du går förbi dina kollegor och säger “Hej då, moahaha”. Ska du göra något skoj i helgen? Åh jag har också kivra, jag har fått min deklaration, mohahaha ??
  Anneli @ spinkfinger.com recently posted..När kan man kalla sig fotograf?

  Reply
  • 8 mars, 2019 at 21:03
   Permalink

   Ja det är ljuvligt :). Fick besked idag, så skönt nu kan man släppa den tanken 🙂

   Reply
 • 8 mars, 2019 at 22:02
  Permalink

  Har fått besked om deklarationen (kivra) och jag måste ut med restskatt, tydligen drar fkassan för lite…
  andra året på rad jag får rest 🙁 skit liksom. Jag verkligen ogillar sånt, måste kolla om fkassan kan dra lite extra.

  Reply
 • 8 mars, 2019 at 22:30
  Permalink

  Ååh vad skönt att få helg så tidigt en torsdag! 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: