Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När jag mötte glädjen…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Mitt största glädje ögonblick i livet var den 3 oktober 2004 klockan 12:55. När min son kom upp på mitt bröst och världen stannade. Jag kände sådan glädje och total lycka, för mig var det kärlek vid första ögonkastet. Jag har hört att det är ganska ovanligt att känna den där kärleken direkt när bebisen föds, att vi talar om den men att det ofta dröjer några dagar innan man känner den. För mig var den dock direkt och helt total, jag älskade direkt och kände glädjen i varje del av min kropp. Han var pusselbiten som saknats i mitt liv, William mitt glädjepiller och lyckorus.

Jag mötte glädjen i en liten människa som nu är längre än både sin mamma och pappa, jag mötte glädjen i någon som gör mig stolt och lycklig varje dag. En människa jag bidragit med livet till. Min perfekta och underbara William. Min alldeles egna och älskade unge, mitt barn och mitt allt. Jag mötte glädjen i att bli mamma tjugo år gammal på förlossningen i Falun.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.


38 Comments

  1. Men gud, förstår att det är ditt bästa minne eller hur man ska säga. Att få barn måste vara helt otroligt. Hoppas jag får tillfälle att känna din lyckan någon dag <3

    1. Har oxå hört det om kärleken ja kan nog instämma om någon dag då alla mina varit kejsarsnitt .
      Galet du va så ung . Han är fin din son
      Barnen är den största gåvan vi fått
      Ha en fin fortsatt söndag kram

  2. Jag känner igen känslorna du beskriver. Du var en ung mamma och det var jag också. Jag hade just fyll 21 när jag fick mitt första barn.
    Tack för en trevlig bloggutmaning, nu ska jag se vad jag kan få ihop.
    Kram, Ingrid

  3. Den 3:e oktober minns jag också med glädje för då föddes vår yngsta dotter! Vilken lycka och tredje gången gillt. Man kan bli ödmjuk för mindre <3

    1. Det är inte helt självklart att man gör det. Däremot berättar ingen om att man inte alltid känner den där känslan. Jag är glad att jag gjorde det, men är inte som alla gör det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.