Bloggutmaning 31 dagar i mars.

Tänkte köra en bloggutmaning i mars med olika teman varje dag. Eftersom jag vet att sådant är uppskattat av andra tänkte jag att just du gärna får vara med. Om du väljer att delta skriv gärna ditt namn samt länka till det här inlägget från din blogg. Så jag kan följa med i vad du skriver, samt att fler hittar hit och kan delta de med.

Listan nedan är de ämnen jag tänkt ha, dessa 31 dagar i mars. Du kanske är som mig och vill förbereda inlägg redan från början så de bara är att få publicerade på rätt dag sen.

 1. Vem är jag, med mina egna ord?
 2. Vem är jag, med andras ord?
 3. Sådan var jag som liten.
 4. Jag var den på högstadiet som…
 5. Semmeldagen till ära, när åt du en senast?
 6. När jag gick i skolan…
 7. Det bästa med mina föräldrar är att…
 8. Därför ogillar jag…
 9. När jag mötte sorgen…
 10. När jag mötte glädjen…
 11. Jag skrattar när…
 12. Jag blir arg när…
 13. Jag mötte Lassie…
 14. Då blev jag riktigt rädd…
 15. När jag kände mig helt lost…
 16. En tv-serie jag älskar är…
 17. En tv-serie jag anser vara överreklamerad är…
 18. En oanad talang jag har…
 19. Min allra bästa kompis…
 20. En låttext som berör mig är…
 21. Titeln till boken om mitt liv skulle heta…
 22. När ingen ser mig så…
 23. I sommar ska jag…
 24. Jag förstår mig inte på…
 25. När jag inte förstår så brukar jag…
 26. Jag tycker språk är…
 27. Att resa för mig betyder…
 28. Senaste gången jag ramlade var…
 29. Jag är den på stranden som…
 30. Jag är den i butiken som…
 31. Jag upptäcker ålderstecken när…

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

127 thoughts on “Bloggutmaning 31 dagar i mars.

 1. Så roligt med en bloggutmaning!😊 Det är ju lite praktiskt att få ämnen att skriva om serverade också😆 Jag skulle jättegärna vilja hänga på, men skulle inte klara det i nuläget. Det går för trögt i tankeverksamheten, så jag vet inte hur ofta jag klarar av att tänka ut och skriva inlägg. Men det kanske går flera tåg😊
  Lillan Kind recently posted..Vart tog hon vägen?

 2. Hej!
  Gjorde ett försök till din bloggutmaning. Jättekul! Lite ny i bloggvärlden så min länkning till dig är nog inte helt perfekt. Gjorde ett försök i alla fall även om den inte blev klickbar..ngt tips på enkel länkning?

  1. Det är egentligen bara att kopiera länken och sedan klistra in :). Brukar funka, jag ser inte din blogg dock? Tror du glömt lägga in den så kan inte besöka dig tillbaka 🙂

 3. Det här var en jätterolig utmaning, hittade den via Ingrids blogg “Sista försöket” och tänkte haka på!
  Skriver två inlägg i dag för att “komma ikapp” datumen 😀
  Carita recently posted..Trollen jagar oss

 4. Vilken rolig idé! Kommer absolut hänga på några gånger. Har ju ett eget tema och har tre teman till jag brukar delta i, men jag kanske kan kombinera dessa med dina utmaningar. För jag gillar dina val av teman skarpt, annorlunda:-)
  BP recently posted..Tråktorsdag

 5. Jag överväger faktiskt att haka på.. jag har inte bestämt mig helt hundra än då det skulle innebära att jag tar ett kliv åt det mer personliga hållet med bloggen. Det känns konstigt nog intimt för mig att dela med mig av mitt vardagsliv och om vem jag är egentligen. Men jag återkommer om det senare och berömmer dig för en bra idé redan nu. Dumär kreativ som vanligt!❤️
  Sara recently posted..Idag..

 6. Vilken rolig ide – jag tror att jag skall haka på. Nu när du avslöjat alla ämnen så kan jag ju förbereda dem eftersom jag inte är vid bloggen varje dag längre! Vilka bra ämnen du kommit på, kreativt och intressant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: