Då vinkar helgen hej då. Jag åkte ut till Kniva idag för att se på bygget Björn och William håller på med. Björn ska flytta in i sin mormor och morfars hus nu när båda lämnat jordelivet. Så Björn bygger ett till rum i huset, och William är med och bygget han också. Verkligen jättekul tycker jag att de gör detta projekt tillsammans.

Förutom att varit där har jag mest tagit det lugnt, det är söndag och jag vill bara få varva ner nu. Ladda om batterierna inför den nya arbetsveckan, imorgon är det måndag och lönesamtal står på listan utöver de vanliga arbetsuppgifterna. Jag tror den här veckan kommer att gå snabbt, på onsdag har vi medarbetarforum och det ska bli riktigt spännande att gå på och se vad det är för något.

20 kommentarer

 1. Vad är medarbetarforum? Blev lite nyfiken då jag aldrig hört om de tidigare. Va fint att de har ett projekt tillsammans❤️ Gillar faktiskt verkligen Söndagar, så himla skönt att bara ta de lugnt och ladda inför en ny vecka.

 2. VAr tar helgerna vägen, det går i ett och jag skulle nästan vehöva helg efter helgen. Idag har vi i och för sig varit hos mina föräldrar ett par timmar, så skönt att få lite miljö omväxling och bara få vara, mamma tar hand om barnen på ett annat sett och jag kan varva ner som bäst där och med henne.
  Hoppas lönesamtalet går bra.

 3. Det är så skönt att det är måndag igen. För min del har det varit en jobbig helg med mycket att göra på jobbet. Så skönt att få vara ledig idag. Jag ska passa på att göra ingenting. Det vore roligt att få se bilder från huset. Om du inte tycker det är för privat förstås. Medarbetarforum låter väldigt spännande.

  1. Ja det är väl det på ett sätt :). Förstår att du känner så :). Jag vet inte hur peppad sonens pappa är på att visa saken :). Men kanske kan komma i framtiden 🙂

 4. Åh, vilken härlig start på veckan det kommer att bli med en sådan skön känsla redan innan. 😀 Själv tror jag att det kommer bli en rätt lugn vecka för mig, nu såhär inne på första helveckan utan gubben hemmavid.

 5. Jag tycker att det är skönt att helgen passerat, har jobbat hela helgen, och känner mig helt färdig både till psyket och fysiskt

 6. Vad roligt att William får vara med 🙂 Det är skönt när en arbetsvecka går fort 🙂 Kul när det händer lite annat på jobbet med 🙂 Hoppas forumet kommer vara bra 🙂

 7. Vilket skönt avslut på helgen att bara varva ner. Det gjorde jag med. Hoppas att det gick bra på lönesamtalet idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa