När helgen vinkar hej då.

Då vinkar helgen hej då. Jag åkte ut till Kniva idag för att se på bygget Björn och William håller på med. Björn ska flytta in i sin mormor och morfars hus nu när båda lämnat jordelivet. Så Björn bygger ett till rum i huset, och William är med och bygget han också. Verkligen jättekul tycker jag att de gör detta projekt tillsammans.

Förutom att varit där har jag mest tagit det lugnt, det är söndag och jag vill bara få varva ner nu. Ladda om batterierna inför den nya arbetsveckan, imorgon är det måndag och lönesamtal står på listan utöver de vanliga arbetsuppgifterna. Jag tror den här veckan kommer att gå snabbt, på onsdag har vi medarbetarforum och det ska bli riktigt spännande att gå på och se vad det är för något.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “När helgen vinkar hej då.

 • 10 mars, 2019 at 21:34
  Permalink

  Skönt att kliva in i den nya veckan med en så positiv känsla om att veckan kommer att gå fort 🙂

  Reply
  • 11 mars, 2019 at 21:11
   Permalink

   Jag fick migrän dock :(. Så blev inget för mig, ska se om det finns andra tider 🙁

   Reply
 • 10 mars, 2019 at 23:48
  Permalink

  Vad är medarbetarforum? Blev lite nyfiken då jag aldrig hört om de tidigare. Va fint att de har ett projekt tillsammans❤️ Gillar faktiskt verkligen Söndagar, så himla skönt att bara ta de lugnt och ladda inför en ny vecka.

  Reply
  • 11 mars, 2019 at 21:11
   Permalink

   Det är kommunen som ordnat ett slags möte för oss alla som jobbar kan man säga, lite olika föreläsningar och sådant 🙂

   Reply
 • 11 mars, 2019 at 01:19
  Permalink

  VAr tar helgerna vägen, det går i ett och jag skulle nästan vehöva helg efter helgen. Idag har vi i och för sig varit hos mina föräldrar ett par timmar, så skönt att få lite miljö omväxling och bara få vara, mamma tar hand om barnen på ett annat sett och jag kan varva ner som bäst där och med henne.
  Hoppas lönesamtalet går bra.
  Lexochlogan recently posted..ROBOTDAMSUGARE FRÅN ROBOTEXPERTEN

  Reply
  • 11 mars, 2019 at 21:10
   Permalink

   Ja så tänker jag ofta 😀 . Så roligt att umgås med sina föräldrar 🙂

   Reply
 • 11 mars, 2019 at 05:39
  Permalink

  Det är så skönt att det är måndag igen. För min del har det varit en jobbig helg med mycket att göra på jobbet. Så skönt att få vara ledig idag. Jag ska passa på att göra ingenting. Det vore roligt att få se bilder från huset. Om du inte tycker det är för privat förstås. Medarbetarforum låter väldigt spännande.
  Hannas krypin recently posted..Kärlek för kroppen

  Reply
  • 11 mars, 2019 at 21:09
   Permalink

   Ja det är väl det på ett sätt :). Förstår att du känner så :). Jag vet inte hur peppad sonens pappa är på att visa saken :). Men kanske kan komma i framtiden 🙂

   Reply
 • 11 mars, 2019 at 07:36
  Permalink

  Åh, vilken härlig start på veckan det kommer att bli med en sådan skön känsla redan innan. 😀 Själv tror jag att det kommer bli en rätt lugn vecka för mig, nu såhär inne på första helveckan utan gubben hemmavid.
  Annica recently posted..Auktoritärt VS nära föräldraskap, del 2

  Reply
 • 12 mars, 2019 at 00:24
  Permalink

  Vad roligt att William får vara med 🙂 Det är skönt när en arbetsvecka går fort 🙂 Kul när det händer lite annat på jobbet med 🙂 Hoppas forumet kommer vara bra 🙂
  Sarah recently posted..SISTA MELLOMYSET

  Reply
 • 12 mars, 2019 at 00:53
  Permalink

  Vilket skönt avslut på helgen att bara varva ner. Det gjorde jag med. Hoppas att det gick bra på lönesamtalet idag 🙂
  Amanda recently posted..Jag mår bättre

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: