När helgen vinkar hej då.

Då vinkar helgen hej då. Jag åkte ut till Kniva idag för att se på bygget Björn och William håller på med. Björn ska flytta in i sin mormor och morfars hus nu när båda lämnat jordelivet. Så Björn bygger ett till rum i huset, och William är med och bygget han också. Verkligen jättekul tycker jag att de gör detta projekt tillsammans.

Förutom att varit där har jag mest tagit det lugnt, det är söndag och jag vill bara få varva ner nu. Ladda om batterierna inför den nya arbetsveckan, imorgon är det måndag och lönesamtal står på listan utöver de vanliga arbetsuppgifterna. Jag tror den här veckan kommer att gå snabbt, på onsdag har vi medarbetarforum och det ska bli riktigt spännande att gå på och se vad det är för något.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

20 thoughts on “När helgen vinkar hej då.

 1. Vad roligt att William får vara med 🙂 Det är skönt när en arbetsvecka går fort 🙂 Kul när det händer lite annat på jobbet med 🙂 Hoppas forumet kommer vara bra 🙂
  Sarah recently posted..SISTA MELLOMYSET

 2. Det är så skönt att det är måndag igen. För min del har det varit en jobbig helg med mycket att göra på jobbet. Så skönt att få vara ledig idag. Jag ska passa på att göra ingenting. Det vore roligt att få se bilder från huset. Om du inte tycker det är för privat förstås. Medarbetarforum låter väldigt spännande.
  Hannas krypin recently posted..Kärlek för kroppen

  1. Ja det är väl det på ett sätt :). Förstår att du känner så :). Jag vet inte hur peppad sonens pappa är på att visa saken :). Men kanske kan komma i framtiden 🙂

 3. VAr tar helgerna vägen, det går i ett och jag skulle nästan vehöva helg efter helgen. Idag har vi i och för sig varit hos mina föräldrar ett par timmar, så skönt att få lite miljö omväxling och bara få vara, mamma tar hand om barnen på ett annat sett och jag kan varva ner som bäst där och med henne.
  Hoppas lönesamtalet går bra.
  Lexochlogan recently posted..ROBOTDAMSUGARE FRÅN ROBOTEXPERTEN

 4. Vad är medarbetarforum? Blev lite nyfiken då jag aldrig hört om de tidigare. Va fint att de har ett projekt tillsammans❤️ Gillar faktiskt verkligen Söndagar, så himla skönt att bara ta de lugnt och ladda inför en ny vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: