Jag mötte Lassie…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Den här ska bli riktigt rolig att se hur andra tolkar, för jag försökte komma på en riktigt finurlig rubrik här som kan tolkas precis som man vill. Jag mötte Lassie är en sångtext som gick om och om igen det året jag gick på lekis eller förskoleklass som det heter idag. Men det är också något jag tänker på handlar om kändisar, så här tänkte jag låta mitt inlägg gå kring kändisar man haft någon koppling till på ett eller annat sätt.

Jag är sådan som blir grymt obekväm när det är någon kändis i närheten. När William var runt två år var vi på en pizzeria här i stan när Magnus Uggla kom in och skulle äta, han satt bakom oss och jag led mig igenom pizzan den gången. Det där med att veta att det är en kändis får mig att finna obehag av någon anledning, jag är absolut inte den där som går fram och ska prata utan tycker helst de kunde gå någon annanstans.

Men hur som haver, när jag gick i trean så sjöng jag i Orsas barn och ungdomskör. Det var något som hette Orsa barnfestival och där skulle Carola uppträda. Jag var väl inget jättefan av Carola även om man så klart visste vem hon var. Jag tog en autograf och sedan skulle jag och min barndomsbästis ställa oss på scenen tillsammans med alla andra och sjunga. Där står vi inför en fullsatt public och sjunger bakom Carola. Det var stort för en tioårig tjej i lilla Orsa. Så vänder hon sig om och stryker mig och min bästa kompis på kinden. Bara oss två, det där var vi så stolta över att självaste Carola tagit på oss på scenen samtidigt som vi sjöng med henne.

Så det var mitt lilla Jag mötte Lassie. Vad är ditt?

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

31 thoughts on “Jag mötte Lassie…

 1. Vad skoj att få se hur du har tolkat din egna fråga – så långt tänkte jag inte alls. Mitt inlägg finns på bloggen =)
  Vad roligt att Carola ägnade sig åt dig och din kompis lite grann sådär, förstår att det kändes spännande och roligt =) Jag minns när jag var yngre och stötte på Carola på liseberg och bad om hennes autograf på armen.. Jag ville aldrig tvätta mig. Haha

 2. Jag hade typ dött om jag spg magnus uggla! 😍 älskade han som liten så jag hade varit dendär som sprang fram haha 😂
  Men carola ha jag aldrig varit nåt fan av men det är ju en smaksak 😊
  Nör jag hör lassie då tänker jag bara på filmen 😂😅
  My recently posted..Bödelskyssen

 3. Det där med kändisar kan verkligen sätta en ur spel ibland, eller ens sällskap. Sist vi var vi ute och åt middag och ett av kungabarnen satt vid bordet bredvid oss kunde en i vårt sällskap inte sluta titta på dem. Hon tittade på dem hela tiden och det blev lite småjobbigt att veta att hon inte lät dem vara.

 4. Jag var på en restaurang i Visby när Thomas di Leva kom in och satte sig vid ett bord i närheten. Han hade ljusblå shorts och en rosa skjorta och en röd liten handväska. Tala om att det var svårt att vara oberörd och inte titta.
  Ha en fin dag!
  Kram, Ingrid
  Ingrid recently posted..Jag mötte Lassie…

 5. Ja wow, mötet med Carola förstår jag var något ni säkert berättade många gånger om sen. Var/är inte heller något jättefan men som 10-åring blir det ju stort. 😀
  Haha, jaa du beskriver något som jag själv kan uppleva ibland (inte för att det händer ofta) men just känslan av obehag när en kändis är i närheten. Jag vet inte alls varför det blir så. Det är något med att jag vill låtsas som inget men funkar ju inte riktigt när jag ändå är medveten om det hela tiden, i alla fall om det är någon jag halvt bryr mig om.

 6. Vilken fin tolkning du gjorde ❤
  Att vara barn och få uppleva något sånt är ju fantastiskt. Min dotter fick sjunga med Amy Diamond och Amy sa att hon hade en fin klänning, du må tro att dottern var salig 😂❤ För mig skulle iofs Carola vara häftigare, men W vet nog inte ens vem det är 😂😂

 7. Jag är lite som Du då det gäller “kändisar”, jag typ skäms 😉 ungefär som om jag gjort nått fel… bara för att vi råkar vara på samma plats, som om det nu var mitt fel… typ som Du på pizzerian, Du kunde ju inte hindra Magnus Uggla äta på samma plats som Du & William.

  Kul minne detta med Carola 🙂

 8. Aldrig hört talas om den sången, hehe! Jag är också en sådan som blir ganska obekväm, skulle aldrig komma på tanken att gå fram. Men super häftig med Carola ändå.

 9. Så roligt att få läsa din tolkning. Man blir ju lite obekväm över att vara nära kändisar. Jag har sett både Malin baryard och Pablo Roberto i stan här i Norrköping. Man vill ju gärna inte så och titta på dom men jag blev lite förstelnad när jag såg dom 🙈 speciellt Pablo Roberto som gick precis bredvid mig hahaha
  Jennysvardag recently posted..Fixa balkongen

 10. nej men gud va mysigt bara ni två så speciellt
  jätte fin bild

  Alltså duTack ja fick någon panik inatt när jag märkte det inte går o skriva förlåt fattade ju inte va det va förrän min man kom o sa det står om FB inte sidan du är inne på ha ha gud ja fick verkligen panik
  ja ingen har sagt nåt idag men ja har skrivit lite till tjejerna här o kikat in som jja brukar himla mysigt så får vi se va som händer
  Tack o ursäkta i varjefall för mitt “spel# där miss i nassa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: