Jag blir arg när…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Människor utsätter andra för fara i trafiken. Varför kör du rakt ut på landsvägen eller motorvägen när det kommer en bil som måste bromsa in?!

När människor dricker alkohol och sedan tar bilen, återigen tänk på vad du utsätter andra för? Alkohol och trafiken hör aldrig ihop.

När människor begår terrorbrott, mördar och våldtar. Att vanliga människor ska behöva vara rädda för att gå ut, resa eller göra saker de tycker är roliga för att det finns idioter som tycker sig ha rätten att döda och skada andra!

När folk håller sammanträde på mataffären och blockerar hela gången, så man inte kommer fram? Om ni har något att snacka om, gör det gärna med blockera inte hela affären för vet du? Vi andra skiter i hur gärna ni vill sällskapas!

Folk utsätter djur och barn för våld av olika slag, ingen skadar någon som inte kan försvara sig!

När föreläsaren sägerhar ni några frågor” och någon väljer att ställa en fråga. Snälla, ta frågan själv med föreläsaren, alla andra vill bara lämna salen.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.


Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

55 thoughts on “Jag blir arg när…

 1. Haha åh, känner så väl igen mig i det där med föreläsningssituationen! Blir så irriterad (men inte arg) Annars är jag nog en som blir irriterad för det mesta, sällan arg tror jag.
  Annica recently posted..Enkät – hjälp mig!

 2. Relaterar verkligen på SAMTLIGA punkter! Blev upprörd bara av att läsa om det..
  Är lite sugen på att haka på din utmaning förresten : ) Har tänkt att det är försent, men det är det ju inte egentligen!

 3. Riktigt intressant att läsa! Alltså åh så jag stör mig på folk som blockerar vägen eller ställer den där frågan när man bara vill hem, de kan ju prata med läraren efter isåfall istället för att låta alla sitta kvar & vänta 😅 Finns inget värre än människor som utsätter barn eller djur för våld!
  Yela recently posted..5 saker ni inte vet om mig

 4. Jaa det är irriterande när folk kör som idioter.. Haha jaa jag tyckte också det var jobbigt när man gick i skolan och nån skulle ställa massa onödiga frågor men man själv ville få gå därifrån så fort som möjligt xD
  Sarah recently posted..GIVE ME SUMMER

 5. Tycker precis som du att människor som har druckit inte ska köra bil för det är farligt för alla så nej. Don´t drink and drive som dom säger. 🙂
  Amanda recently posted..Tisdagkväll

 6. Jag ligger så efter med utmaningen. Ska försöka skriva några rader på de dagar jag missat ikväll. Det blir tidigt sänggående och så tar jag med mig datorn för att blogga ikapp lite. Håller med om det du blir arg över. Puckon i trafiken kan göra mig skogstokig. Riskera gärna sitt eget liv men riskera ingen annans på kuppen brukar jag säga.
  Hannas krypin recently posted..Tre övningar från mitt pass

 7. Haha! Blir också att av dom där grejerna. Fattar inte varför man kör bil när man är påverkad. Helt sjukt.
  O fattar inte heller varför man gör illa andra! Människor är så himla sjuka ibland.
  Freja recently posted..Mors Dag 2019! (coolstuff)

 8. Jag håller verkligen med om sammanträdena jag brukar säga att det är fritidsgård för vuxna på vår ICA vid kl:16 – 18 på fredagar. Helt galet var alla ska snacka och stanna en nu handlar jag nästan aldrig vid den tiden längre. Alkohol och trafik hör inte ihop på något sätt.
  Kamilla recently posted..Jag skrattar när…

 9. Men så himla sant! Håller verkligen med om typ allt, hahah. Folk är verkligen idioter i trafiken, blir gaaaalen! Kram <3
  Johanna recently posted..V.11

 10. Ååååh, den sista! Jag kommer ihåg det så väl! Vi hade en lärare som aldrig kunde svara på en fråga på mindre än 30 min… Vi fick lägga till extra lektionstillfällen för att hinna gå igenom kursen! 😂🤓

  Kom även att tänka på en situation jag hamnade i där en full man skulle sätta sitt 4-åriga barn i bilen och köra hem – full! Den gången hindrade vi det genom att köra hem deras bil. Nu i efterhand skulle man naturligtvis ha kontaktat socialen men det förstod vi nog inte då. (Detta skedde för många år sedan). 😢
  Anna recently posted..Here we go again…

 11. Håller med dig på flera punkter. Speciellt i trafiken, satan i gatan va arg jag kan bli på människor som kör som idioter rent ut sagt. FY.

 12. Folk i affären kan jag bli vansinnig på, de andra punkterna är oxå sådana som man kan bli riktig arg på.
  Den sista punkten blev jag lite full i skratt av, men även den har du rätt på, det är ju faktiskt super irriterande.

 13. Finns allt för mycket som kan få en att bli irriterad å arg på men jag börjar tyvärr (ganska sorgligt faktiskt) se det som ett vardagligt fr. oss människor! Att skapa rädsla hos människan är den starkaste verktyget en kan få och den tänker iaf inte jag ge till en…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: