Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är något du ogillade som yngre men älskar idag?
 2. Vad tvivlade du senast på men visade sig bli helt ok?
 3. Vad känner du om året hittills såhär i mars?
 4. Vem i din närhet gjorde sist något bra för dig?
 5. På vilket sätt är den här veckan bättre än förra veckan?

Vad är något du ogillade som yngre men älskar idag?
Intressant fråga, och jag lär verkligen fundera. Det är säkert kläder som skulle kunna komma in här. Jag minns att absolut inte förstod vidden av att använda leggings som yngre men nu bästa plagget.

Vad tvivlade du senast på men visade sig bli helt ok?
Helt klart Medarbetarforum, när jag kom dit betvivlade jag skarp att jag skulle fixa att gå in genom dörren. Det var smockat med folk och jag och folksamlingar är aldrig en bra kombination. Men jag fixade det!

Vad känner du om året hittills såhär i mars?
Längtansfull inför semestern, just våren är helt underbar med ljuset. Men med ljuset kommer också pressen i allt som bör vara klart till sommarlovet för eleverna. Det gör att jag ofta blickat mot semestern när pressen liksom försvinner något.

Vem i din närhet gjorde senast något bra för dig?
Det är William och Björn. William fixar ofta såna där små saker som att komma hem med munkar till oss, eller som Björn som köpte huvudvärkstabletter år mig när jag låg med smärta. Små saker och gör en så glad!

På vilket sätt är den här veckan bättre än förra veckan?
Kanske att den märkligt nog kändes ganska kort, jag har fått energi skumt nog denna vecka. Vet inte riktigt hur det gick till men så är det.

25 kommentarer

 1. Åh va gott förlåt blir hungrig ?
  Förlåt nu skriver ja såhär så länge …
  När man är sjukskriven är ju FB Instagram bloggen det dagliga roliga . Man skriver lite för alla o statistik den typ halveras ju nu
  Är dålig på det med url m så står det ju ofta på bloggar o de är ju med ?
  Ville byta namn för tänkte det går bra nä då måste man köpa domän. Har inga pengar nu
  Usch ja blir knäpp ??

 2. Älskar första frågan! Så rolig. Försöker själv komma på något, men det var svårt. Även om det säkerligen finns tusen saker som jag hatade som liten men gillar nu. Hm…

 3. Medarbetar har vi på mitt jobb sedan många år tillbaka. Tyckte de var otroligt intressanta då alla deltagare fick redogöra för vad de och deras respektive avdelningar höll på med just då. Då lärde man sig otroligt mycket om avdelningar som man vanligtvis inte hade att göra med. Dessutom gav VDn alltid lite förhandsinfo om vad som var på G.

  Åsså fick du ju nya naglar den här veckan också. Lite extra energi där också. Naglarna är i min favo färg orange och de är helt suveräna:-)
  BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 11 – ”Nutid”

 4. Roligt att läsa igenom! Sådan med klädesplagg är nog jag med, jag kunde absolut inte använda kjol men idag gör jag det. Skönt att det gick bra med folksamlingen trotts att det inte alltid är så roligt 🙂

 5. Haha ja leggings är ju verkligen lätt ett av de bästa plaggen nu när man blivit äldre. ?
  De små sakerna är de bästa här i livet. De kan göra så stort intryck och betyda så mycket. <3

 6. Haha, skrattar lite åt leggingsen, jag gillar dem fortfarande inte särskilt. alla har inte en kropp som är till sin fördel i tajta plagg, jag tillhör definitivt dem. Med leggings på måste man tänka på att ha långa överdelar som täcker rumpan. Såg nu att man äntligen börjar använda bredare jeansmodeller igen, och blev så lycklig. Kalla mig gärna gammalmodig, men haremsbyxor kan inte vara gammalmodiga och dem älskar jag! Ha en skön helg
  Paula recently posted..Fem en fredag # 11 Nutid

  1. Haha ja man får ju känna lite som man vill där :D. Nej så är det nog också :D. Man får absolut ha harmensbyxor och håller med dig det får man ha när som helst 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: