Nya naglar från Daily life spa.

Fixade naglarna idag, skulle egentligen göra det om en vecka men insåg att jag ju då är i Västerås på studier. Smart att man har koll på tiden, och bra att Katrin hade tid så jag kunde fixa dem idag. Provade orange med glitter. Blev imponerad för just orange har jag nog inte haft tidigare tror jag?

Så otroligt fint med kontrasterna till orkidén. Ser du snön utanför mitt fönster? Helt galna mängder, det blir dessutom bara mer och mer. Våren känns så avlägsen, och när man ser att det ska snöa i mängder på söndag känns det lite tungt. Men glädjande nog kommer det plusgrader nästa vecka, så jag tror gumman tö börjar höra våra rop på våren nu.

Avslutar med en sista bild på mina naglar. Så himla fina och jag är så nöjd! Känns så härligt och fräscht med nya naglar, det är mitten av mars och innan vi vet ordet av kommer vi vandra in i april, det är två veckor och två dagar kvar av mars. När den tanken slår en finner man lite av glädjen!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

31 thoughts on “Nya naglar från Daily life spa.

 • 15 mars, 2019 at 19:32
  Permalink

  Jag älskar orange naglar 🙂 brukar alltid ha det minst en gång om året. Såå snyggt på sommaren när man är brun 🙂
  Sanna recently posted..Shimmer nails

  Reply
  • 15 mars, 2019 at 22:15
   Permalink

   Men så kul :D. Kan tänka mig att det är fint på sommaren 😀

   Reply
 • 15 mars, 2019 at 20:30
  Permalink

  Åh tack för påminnelsen, då kan våren omöjligt vara alltför långt borta nu! Modig färg på naglarna (de är dock fina också)de tycks ha egenskapen både att dra till sig blickar samt att lysa upp ett helt rum, bra val!
  Sara recently posted..När karriären lämnar djupa sår.

  Reply
  • 15 mars, 2019 at 22:13
   Permalink

   Nej jag försöker tänka att den är nära nu :D. Visst är den fin, känns kul att jag prova denna gång 😀

   Reply
 • 15 mars, 2019 at 20:42
  Permalink

  men åh himmel vilka coola underbar färg ju o väldigt sommrig sådär oå nog fint om man är lite brun me på sommaren
  men ja du är alltid fin vännen <3

  åh ja tycker det räcker me snö nu
  ha en fin lördag i morg kramar om

  Reply
 • 15 mars, 2019 at 20:43
  Permalink

  Naglarna blev ju sjukt vackra! ? ju jag hoppas på vår snart men det är ju bara mars så än dröjer den nog här iaf ?
  My recently posted..Vad händer?

  Reply
 • 15 mars, 2019 at 21:42
  Permalink

  Gillar verkligen färgen på Dina naglar, läckert.
  Vecka 17 är det påsklov här, det sägs (hur man nu vet det?) att snön kommer att ligga kvar till efter påsk.
  Jag hoppas Du får en fin helg… hur mår Du nu?
  kram

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 22:02
   Permalink

   Så roligt att du gör det :D. Jag hoppas den försvunnit tills dess här haha 😀

   Reply
 • 16 mars, 2019 at 01:38
  Permalink

  Det blev jättefint så som du gjorde dina naglar idag. Ibland är det inte lätt att håll koll på alla tider. Vad kul att du ska till Västerås, säg gärna till om du skulle vilja ta en fika nångång? 🙂
  Amanda recently posted..FREDAG

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:37
   Permalink

   Visst blev det fint :D. Nej så är det absolut :D. Ja det gör jag jättegärna 😀

   Reply
 • 16 mars, 2019 at 08:23
  Permalink

  Men wow vad snygga naglarna blev! ovanligt med orange men riktigt vårigt och fräscht ju <3 shit vad mycket snö! Här nere i Skåne har vi knappt haft någon snö alls denna vintern, hade lite runt jul men det var bara precis så det täckte marken. tycker det är både mysigt och inte mysigt med snö haha kan inte riktigt bestämma mig (:

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:38
   Permalink

   Visst blev de :D. Sen är det så roligt för de är liksom självlysande 😀

   Reply
 • 16 mars, 2019 at 08:51
  Permalink

  Men gud vad snygga!!
  Jag har faktiskt aldrig heller provat just orange innan, men efter sett dina naglar ska jag defenitivt göra det?

  Reply
 • 16 mars, 2019 at 12:07
  Permalink

  Jag hade aldrig haft orange innan, men älskar mina, det är dax att byta, men det är knappt som man vill ??
  Orange blev en sån härlig färg på naglar ❤

  Dina är skitsnygga ❤❤❤
  Sandra recently posted..När jag kände mig helt lost.

  Reply
 • 16 mars, 2019 at 13:22
  Permalink

  Hade nog inte valt orange själv, men det blev RIKTIGT snyggt <3 . Så inte omöjligt att det köps in en flaska lack även i orange…
  Det är som med mitt gröna lack o blåa…. jag tror inte att jag vill ha, sen så gillar jag dom jätte mycket.
  Tur att lack idag inte bara ska vara rött i olika nyanser utan man kan leka med vilken färg som helst
  it_is/Anette recently posted..En tv-serie jag älskar är… Bloggutmaning dag 16

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:59
   Permalink

   Det hade jag inte heller, så var lite kul att man vågade något nytt :D.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: