Nya naglar från Daily life spa.

Fixade naglarna idag, skulle egentligen göra det om en vecka men insåg att jag ju då är i Västerås på studier. Smart att man har koll på tiden, och bra att Katrin hade tid så jag kunde fixa dem idag. Provade orange med glitter. Blev imponerad för just orange har jag nog inte haft tidigare tror jag?

Så otroligt fint med kontrasterna till orkidén. Ser du snön utanför mitt fönster? Helt galna mängder, det blir dessutom bara mer och mer. Våren känns så avlägsen, och när man ser att det ska snöa i mängder på söndag känns det lite tungt. Men glädjande nog kommer det plusgrader nästa vecka, så jag tror gumman tö börjar höra våra rop på våren nu.

Avslutar med en sista bild på mina naglar. Så himla fina och jag är så nöjd! Känns så härligt och fräscht med nya naglar, det är mitten av mars och innan vi vet ordet av kommer vi vandra in i april, det är två veckor och två dagar kvar av mars. När den tanken slår en finner man lite av glädjen!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

31 thoughts on “Nya naglar från Daily life spa.

 1. Hade nog inte valt orange själv, men det blev RIKTIGT snyggt <3 . Så inte omöjligt att det köps in en flaska lack även i orange…
  Det är som med mitt gröna lack o blåa…. jag tror inte att jag vill ha, sen så gillar jag dom jätte mycket.
  Tur att lack idag inte bara ska vara rött i olika nyanser utan man kan leka med vilken färg som helst
  it_is/Anette recently posted..En tv-serie jag älskar är… Bloggutmaning dag 16

 2. Men wow vad snygga naglarna blev! ovanligt med orange men riktigt vårigt och fräscht ju <3 shit vad mycket snö! Här nere i Skåne har vi knappt haft någon snö alls denna vintern, hade lite runt jul men det var bara precis så det täckte marken. tycker det är både mysigt och inte mysigt med snö haha kan inte riktigt bestämma mig (:

 3. Det blev jättefint så som du gjorde dina naglar idag. Ibland är det inte lätt att håll koll på alla tider. Vad kul att du ska till Västerås, säg gärna till om du skulle vilja ta en fika nångång? 🙂
  Amanda recently posted..FREDAG

 4. Gillar verkligen färgen på Dina naglar, läckert.
  Vecka 17 är det påsklov här, det sägs (hur man nu vet det?) att snön kommer att ligga kvar till efter påsk.
  Jag hoppas Du får en fin helg… hur mår Du nu?
  kram

 5. men åh himmel vilka coola underbar färg ju o väldigt sommrig sådär oå nog fint om man är lite brun me på sommaren
  men ja du är alltid fin vännen <3

  åh ja tycker det räcker me snö nu
  ha en fin lördag i morg kramar om

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: