My little pony – Brev.

Året 2004 satt jag på sidan Lunarstorm, jag var höggravid och uttråkat så slängde ut en sak som kallades för live. Där jag skrev något i stil med vad längtar du efter? Fick då svar av en tjej vid namn Åsa. Det visade sig att Åsa bodde i Borlänge och var liksom mig gravid! Efter det fick jag en vän i Åsa och numera bor hon i Ed, så det var väldigt längesedan vi sågs. Men så förra veckan skrev hon till mig och berättade att hon hittat sina gamla My little ponybrev och undrade om jag ville ha dessa?

För en samlare på My little pony som jag fanns det bara ett stort JA. Så i veckan damp dessa ner i brevlådan, förstår du lyckan? Åsa hade även skrivit ett fint brev, så som man gjorde förut. Jag insåg att det var en fin tid när man hade brevvänner. För nog var det något speciellt när man fick ett litet brev i brevlådan då och då.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “My little pony – Brev.

 • 17 mars, 2019 at 23:04
  Permalink

  Åh, Lunarstorm! Sån nostalgi! Jag har också kvar vänner som jag lärde känna där för en herrans massa år sedan! Och brev – SOM jag saknar det! När jag hade som flest tror jag att jag hade runt 20 brevvänner samtidigt. Jag fick och skrev brev varenda dag. Saknar det!

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:24
   Permalink

   Ja så himla fin plats :). Så kul liksom för man skapade sådan gemenskap där :D. Samma här, det var så roligt 🙂

   Reply
 • 17 mars, 2019 at 23:10
  Permalink

  Vad roligt att du fick en vän genom den sidan när den fanns, Visst är det lite speciellt när man får brev. Det tycker jag med så kul och fint 🙂
  Amanda recently posted..Söndag

  Reply
 • 17 mars, 2019 at 23:17
  Permalink

  hi hi ännen ja tänkte på dej då vi städade ur felicias rum hittade en låda me my little pony i :d
  va fint det va o rosa ju
  ja man hade massvis brevänner då man va liten 🙂 så kul

  önskar dej en in måndag
  Ullie recently posted..Känslan på helgerna så härligt

  Reply
 • 18 mars, 2019 at 08:09
  Permalink

  Men å vad gulligt av henne, kul att få hem det. Tror mina gamla brevpapper finns kvar hos mina föräldrar nånstans med, hade ocjsåbryp my little ponny och Mimmi mm♥️

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:24
   Permalink

   Åh ja jättekul :D. Så kul att du förmodligen har det kvar, jag fullkomligt älskar My little pony 😀

   Reply
 • 18 mars, 2019 at 12:47
  Permalink

  Så roligt! ?
  Och vad världen känns liten när man hör någon mer som bor i vackra Ed! Det fanns definitivt inte på min världskarta att jag skulle flytta hit, men här är jag. Också i Ed! ??
  Anna recently posted..När man har en bra dag på jobbet

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:23
   Permalink

   Åh ja blev så glad :D. Men du så kul :D. Då kanske du rent av vet vem Åsa är 🙂

   Reply
   • 20 mars, 2019 at 05:34
    Permalink

    Inte på rak arm men jag är så hemskt dålig på att komma ihåg namn… ?
    Ed är ju inte så stort så frågar jag någon i min bekantskapskrets så vet de säkert vem det är om jag frågar efter en dalkulla. ? Antar att hon är i vår ålder?
    Anna recently posted..När man har en bra dag på jobbet

    Reply
    • 20 mars, 2019 at 06:08
     Permalink

     Hon är född 1980 :), men hon är från Ed från början bodde i Borlänge ett tag med sitt ex som är pappa till hennes tre barn. Tror han också bor i Ed numera. 🙂

     Reply
 • 18 mars, 2019 at 15:41
  Permalink

  Nu blev jag sugen på att skriva brev igen. För ett par år sen hade jag en del brevvänner och det är underbart att skriva på det sättet man gjorde förr 🙂 Så fint att Åsa skickade dessa söta till dig.

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:26
   Permalink

   Åh jag förstår det, för det är något visst med brev 😀

   Reply
 • 18 mars, 2019 at 16:59
  Permalink

  Tekniken i all ära men visst är det något visst med ett handskrivet brev. Sådana får jag ytterst sällan men en några vykort blir det i alla fall. Alltid något 😉 Förstår att du blev glad för breven!
  Znogge recently posted..I dag…

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:22
   Permalink

   Ja visst är det så :). Jag minns inte när jag fick ett handskrivet brev senast 🙂

   Reply
 • 18 mars, 2019 at 19:30
  Permalink

  Ohh men sådana brev, sådana hade vi med, jag och syrran, så mysigt att ha sådana kvar =D, tänk då man skrev brev till andra och klasskamrater =D
  Marie recently posted..Snyggt på vår balkong

  Reply
 • 18 mars, 2019 at 20:51
  Permalink

  Brevvänner… Det betydde så otroligt mycket, att någon verkligen tagit sig tid att sitta ner och skriva för hand. Jag känner att det är verkligen någonting som den digitala världen saknar. Den personliga touchen.
  Annica recently posted..Respekt

  Reply
  • 18 mars, 2019 at 21:18
   Permalink

   Ja verkligen :D. Visst är det så, den där känslan av att kunna skriva till personer man tyckte om 🙂

   Reply
 • 18 mars, 2019 at 21:21
  Permalink

  Åh de är ju verkligen en så fin & speciell känsla med brev, nu blev jag verkligen nostalgisk! Hade flera brevvänner när jag var yngre & de va så kul att både skriva och ta emot ? Va fint av henne & höra av skg till dig angående breven!
  Yela recently posted..New in, Kastrering & Måndag

  Reply
 • 18 mars, 2019 at 21:54
  Permalink

  Lunarstorm var så roligt 🙂 Vad roligt för dig att hon hörde av sig och undrade om du ville ha breven 🙂
  Sarah recently posted..SNEAK PEAK

  Reply
 • 18 mars, 2019 at 22:51
  Permalink

  Så snällt av din vän att ge bort My little pony saker till dig. Hur kommer det sig att du fallit för den lilla söta hästen?
  Kamilla recently posted..En oanad talang jag har…

  Reply
  • 19 mars, 2019 at 18:55
   Permalink

   Åh ja blev så glad 😀
   Det började nog med att det var första leksaken jag verkligen lekte med 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: