En oanad talang jag har…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om

Vad har jag för talanger kan man ju undra, men en av mina största talanger eller gåvor? Beror lite på hur man ser på det är att jag har en stor dos av fantasi. Det här medför att jag alltid har en berättelse att plocka upp där jag befinner mig. När William var liten gick vi ofta runt i trollskogar, eller var i närheten av din instängda draken i huset. När jag har tråkigt hittar jag på berättelser i huvudet som jag olyckligtvis aldrig skriver ner. Jag tror absolut att jag skulle kunna skriva en barnbok, eller ungdomsbok med all den fantasi som finns där i huvudet på mig. Men jag begränsar mig själv eftersom jag är alldeles för osäker på mig själv ännu för att ha modet att våga.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

57 thoughts on “En oanad talang jag har…

 1. Men vilken härlig talang! Hoppas du får möjlighet att utveckla det en dag. Jag var också sån förut, vill gärna hitta tillbaka till det 🙂

 2. Är inte just fantasin en av de mest fantastiska gåvor vi har, eller många av oss i alla fall. Där kan vi snacka om att berika livet med det lilla extra. Klart du ska skriva en bok, gör det för din egna skull i första hand….tänk inte att den ska bli publicerad. Det kan lätta på prestationsångesten kanske :).
  Trollkatt recently posted..Strax vårdagjämning

 3. Men å vilken härlig talang, drygar jag så svårt för att hitta på så, önskar jag hade det mer så vi kunde forma egna sagor på kvällarna barnen och jag. Brukar ligga ich sjunga för dem istället, ingen siper bra sångerska men barnen kommer till ro 🙈♥️
  Lexochlogan recently posted..MIN VECKA

 4. Man kan ju alltid börja med att skriva för sej själv… till en modigare dag… Kram!! (ligger lite efter men drar ut på den lite…)
  trollet recently posted..Rörigt

 5. Jag har också en livlig fantasi, har en idé på en bok, men måste bara orka, med värken..den psykiska biten och heltidsjobb så orkar jag inte får ner infon jag har i skallen. Jag tycker du ska prova, allt som kan hända är att du får ett nej, värre än så blir det ju inte.
  Sandra recently posted..Sociala medier. HJÄLP!

 6. Åh vad jag känner igen mig! Du kanske skulle utmana dig själv till att börja skriva? Du behöver ju inte visa det för någon om du inte känner dig redo för det!

 7. Åh det första jag tänkte på när jag läste var “med en sån fantasi borde du skriva en bok” som Astrid som kom på Pippi ju!
  Du kanske bär på en sagoskatt som du måste dela med dig av 🙂
  Astrids sagor blir ju aldrig tråkiga, men man kan aldrig ha för mkt sagor att läsa!

  Jag hade jätte bra fantasi som barn, men den har blivit sämre med åren. Kanske för man inte “matar” fantasin längre så den sakta dör på något sätt.

  Ha en fin dag,
  kram kram
  Jenny recently posted..Ny film igen

 8. Åh fantasin är den mest fantastiska talangen av de alla <3
  Det underbara är ju också att vi alla föds med den och kan hitta den igen med lite träning även om vi tappar bort den på vägen mot vuxenvärlden (som ju tyvärr så många “tvingas” göra).
  Visst är det kul att ha dem nedskrivna men känslan det ger en just då är kanske inte densamma som man får nästa gång man läser. Även om andra då förstås säkert skulle få njuta av det 😉 Blir det tvång att skriva kanske den inte sprudlar så…
  Sara recently posted..Det här med mat. V10 (9+4)

 9. Så roligt att du har så mycket fantasi så du skulle kunna skriva en barnbok. Jag tror helt klart på att du skulle klara av att skriva en bok. William tyckte säkert att det var väldigt roligt att få höra dina historier som du hittade på.
  Jennysvardag recently posted..Det märks att det är måndag

 10. Impad av människor som kommer på saker “as you go” haha! Grymt! Jag har ingen dold/oanad talang för alla vet att jag virkar men när jag berättar det för folk som inte känner mig så tror dom mig aldrig, hehe.

 11. Jo jo 😀 ännu en sak vi har gemensamt 🙂 När C var liten och vi åkte längre sträckor med bil så berättade jag sagor som räckte typ 1 1/2 timme 😀
  Min far var lite lika samma <3 Han berättade om nyfikna stenar om klev upp på en annan sten för att kunna se bättre när jag var liten och med Elin så var han i skogen och de träffade på både det ena å det andra 😉
  Fantasi är en bra egenskap och gott sällskap.

 12. Va roligt att du kan hitta på barnberättelser.
  Jag har lite olika talanger men orkar inte skriva ner de .
  Hehe men kul utmaning 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: