En tv-serie jag anser vara överreklamerad är…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Spännande ämne eftersom serier är något jag gillar, det skrev jag om i gårdagens utmaning. Men detta är alltså fokus på överreklamerad, och vilken serie är då det?

Då går jag helt på realityshows, jag förstår inte alls det där med att titta på människor som bor i diverse olika hus och ska göra olika utmaningar och samarbeta. Jag är totalt ointresserad av sånt där, när jag ser på serier vill jag helst se på saker som är påhittat.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

42 thoughts on “En tv-serie jag anser vara överreklamerad är…

 1. Här är vi HELT överens. Såg förresten att Robinson startade ikväll på tv4… igen. De första två, tre säsongerna var helt okej och roligt att titta på under svt:s regi, men sen…
  BP recently posted..Skyltsöndag #201

 2. Reality tycker jag är jobbigt, särskilt om det är tävlingsinslag som driver fram det värsta hos människor. Det är underligt egentligen hur folk kan följa sånt. Farmen, Robinson osv vad lär det barn egentligen om hur människor tycks fungera bara för att det är en tävling?
  Det är skönare för mig mentalt att se serier där man vet att det inte är på riktigt även om det är viktiga frågor som tas upp.
  Sara recently posted..Avslut och nystart.

 3. Håller med! Paradise hotell och liknande är INTE någit flr mig ich flrstår mig inte på det 😅 jag ser hellre friends, riverdale osv 😍
  My recently posted..Söndag 17/3

 4. Jag håller helt klart med dig. Dom serierna är verkligen överdrivna. Sen att det har pågått så länge gör det också så uttjatat. Jag klarar inte av att se såna serier alls
  Jennysvardag recently posted..Underbara helg

 5. För x antal år sedan då Big Brother drog igång så var jag väldigt engagerad 😉 det är ju från BB = Big Brother min mailadress kommer från 🙂 Vi var ett gäng som hade ett eget forum samt hängde på BBs officiella forum, vi umgicks till och med i verkligheten 😉 Det enda vi hade gemensamt i början var just våra åsikter om deltagarna.

 6. Ja vissa reality serier är bara sjuka, man sitter och kollar och tänker typ “what the fuuck?”
  Men ibland kan det väl vara kul, som typ farmen vip! Fast kollar ändå inte så mycket på reality serier haha. Folk överdriver bara för att bli lite kända ;P

 7. Jag ser inte speciellt mycket på TV men tycker det finns många program och serier som är helt ointressanta. “Farmen” är en sådan. Men visst, allt är en smaksak!
  Znogge recently posted..Jo då…

 8. Jag gillar inte heller realityshower. Ofta handlar det ju bara om att skapa så mycket drama som möjligt. Vem orkar med det? Inte jag iallafall. Kan känna att det är tillräckligt med drama i verkliga livet ändå.
  Hannas krypin recently posted..20 minuter pilates

 9. Får nog hålla med dig om de mesta bortsett från Paradise hotel som jag följer, mest för att det är skrattretande. Men typ Farmen t.ex går mig på nerverna. Och typ ensam mamma söker känns bara.. Nej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: