Drömmar och inredning.

Inlägget är i samarbete med Solhem Inredning

Du som läser min blogg regelbundet har nog vi det här laget förstått att jag tycker om att lära min nya saker. Jag har en tanke som driver mig om att lära så länge jag lever. En av dessa drömmar jag har är att gå en inredningskurs och sedan kanske få chansen att inreda hemma hos andra och då speciellt barn och ungdomsrum.

Något jag tycker är fint är Mrs Mighetto som finns hos Solhem inredning, jag gillar verkligen deras fina tavlor och kanske framför allt den fina boken. Så länge jag kan minnas har jag älskar bilder med ett klart bildspråk, jag tycker det är något speciellt med vackra bilder eftersom de ger ett lugnt. Är det dessutom så detaljrika som Mrs Mighetto’s blir de ännu roligare att ta sig en extra lång stund av att spana igenom bilderna och drömma sig bort för en stund.

Jag som har läst om vidden av att läsa bilderböcker för barn i min lärarutbildning, brukar ofta leta efter just bilder som är talande, visste du att i en bild kan det dölja sig detaljer som vi lätt missar med blotta ögat om vi inte riktigt begrundar bilden? För mig känns det där med extra viktigt att i barnrum ha bilder med ett klart bildspråk.

Det här är en anledning till att jag drömmer om att få lära mig mer om inredning, det skulle vara roligt att blanda läraryrket med att skapa vackra bilder och inreda för drömmar i ett barnrum.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

4 thoughts on “Drömmar och inredning.

  1. Jag tänker att just du skulle nog kunna vävaihop de sakerna du vill till något riktigt bra. Barnrum med en tanke bakom. Med den kunskap som du har som specialpedagog dessutom så kan jag tänka mig att du skulle kunna se ett barns behov och utifrån det skapa ett pedagogiskt inrett, men ändå väldigt vackert barnrum anpassat för individen.
    Sara recently posted..Modiga Måndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: