Min allra bästa kompis…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om

Min allra bästa vän är Lisa. Vi träffades på lärarprogrammet 2008, jag tyckte om henne från start. Sedan dessa har vi pluggat, umgåtts, skrattat och skapat så många minnen tillsammans. Jag har fått fotografera hennes graviditet som denna bild ovan när hon väntade sitt första barn Alice. Jag har fotograferat hennes barn Alice med lillebror Calle. Hon är en helt underbar människa och jag är så glad över att just hon är min allra bästa vän.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Min allra bästa kompis…

 • 19 mars, 2019 at 00:25
  Permalink

  ja men va lycklig lottad man är till att ha såna vänne i sitt liv. alla har inte det
  henne har vi ju sett lite här emellan me o e två barnen
  ja du fasen va trött här har nog varit 4 årsider iag men mest regnsnöblask
  Ullie recently posted..Sundays – betydligt sämre kan jag ju ha det…

  Reply
 • 19 mars, 2019 at 00:30
  Permalink

  Men åh! SÅ underbart att du har en sån otrolig person i ditt liv =) Kram fina <3

  Reply
 • 19 mars, 2019 at 07:24
  Permalink

  Det är så härligt med sådana vänner som man kan göra allt med, det är viktigt att ha iallafall en sådan vän. Min allra bästa vän lever tyvärr inte längre och även om jag har bra vänner nu så kan ingen någonsin ta den platsen.

  Reply
 • 19 mars, 2019 at 07:39
  Permalink

  Så fint att ni träffades när ni skulle läsa till lärare. Så väldigt fint skrivet om din bästa vän. Så härligt att ni har fått så många minnen och skratt ihop.
  Jennysvardag recently posted..Solig morgon

  Reply
  • 19 mars, 2019 at 19:14
   Permalink

   Ja det är verkligen så, så himla glad över att vi träffades så 😀

   Reply
 • 19 mars, 2019 at 07:58
  Permalink

  Det är så härligt med en bästa vän där man känner att man liksom hör ihop typ, vilket det känns som mellan er efter det du skrivit tidigare om er vänskap. Får för mig att det ofta kan bli så när man gillar någon från början. Det där klicket. 🙂 Så fin bild på henne också.

  Reply
  • 19 mars, 2019 at 19:15
   Permalink

   Ja visst är det så :D. Ja jag tror det kan vara så, man liksom finner varandra :D.

   Reply
 • 19 mars, 2019 at 13:19
  Permalink

  Vad fint att få läsa om din bästa vän. Hon verkar vara en underbar person. Fin bild på henne. 🙂 Min bästa vän är helt klart min man, han är så genomsnäll och ställer alltid upp för mig.
  Hannas krypin recently posted..Små vårtecken

  Reply
 • 19 mars, 2019 at 13:31
  Permalink

  Så härligt när man hittar sin bästs vän . Känner att jag inte har någon bästa men alls e mina nära ?

  Reply
  • 19 mars, 2019 at 19:27
   Permalink

   Ja det är ju verkligen det, man blir så glad av fin vänskap 🙂

   Reply
  • 19 mars, 2019 at 19:26
   Permalink

   Visst är den fin, ja så oerhört tacksam att har henne som vän 🙂

   Reply
 • 19 mars, 2019 at 18:18
  Permalink

  Så roligt att få läsa lite om din bästa vän 🙂 Såna vänner får man vara rädd om 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: