Min allra bästa kompis…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om

Min allra bästa vän är Lisa. Vi träffades på lärarprogrammet 2008, jag tyckte om henne från start. Sedan dessa har vi pluggat, umgåtts, skrattat och skapat så många minnen tillsammans. Jag har fått fotografera hennes graviditet som denna bild ovan när hon väntade sitt första barn Alice. Jag har fotograferat hennes barn Alice med lillebror Calle. Hon är en helt underbar människa och jag är så glad över att just hon är min allra bästa vän.

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

32 thoughts on “Min allra bästa kompis…

  1. Vad fint att få läsa om din bästa vän. Hon verkar vara en underbar person. Fin bild på henne. 🙂 Min bästa vän är helt klart min man, han är så genomsnäll och ställer alltid upp för mig.
    Hannas krypin recently posted..Små vårtecken

  2. Det är så härligt med en bästa vän där man känner att man liksom hör ihop typ, vilket det känns som mellan er efter det du skrivit tidigare om er vänskap. Får för mig att det ofta kan bli så när man gillar någon från början. Det där klicket. 🙂 Så fin bild på henne också.

  3. Så fint att ni träffades när ni skulle läsa till lärare. Så väldigt fint skrivet om din bästa vän. Så härligt att ni har fått så många minnen och skratt ihop.
    Jennysvardag recently posted..Solig morgon

  4. Det är så härligt med sådana vänner som man kan göra allt med, det är viktigt att ha iallafall en sådan vän. Min allra bästa vän lever tyvärr inte längre och även om jag har bra vänner nu så kan ingen någonsin ta den platsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: