Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Oljor och kosttillskott.

Inlägget är i samarbete med CBDOlja.nu.

Jag har som du kanske vet numera problem med att min nacka och rygg värker väldigt ofta. Det här är ett stort problem för mig eftersom jag efter ett tag får så pass ont att det sprider sig till huvudet och ger mig spänningshuvudvärk och slutligen migrän. Jag tycker verkligen inte om att ha ont så när jag fick höra om CBD olja kunde jag inte annat än att bli väldigt nyfiken på produkten. CBD står får Cannabidioil som växer fritt i naturen och är ett läkemedel som användes av urfolket i Amerika. Oljan har en förmåga att hjälpa vid smärta och värk och det är här det föll mig väldigt naturligt att bli intresserad av produkten.

Personligen är jag villig att prova det mesta för att slippa ha ont i rygg och nacke. Det är enligt mig hemskt att gå runt och ha ont, och ofta när det sedan sprider sig till huvudet blir man sedan helt lamslagen. Jag provar gärna kosttillskott men även naturläkemedel då jag tror att dessa produkter är bra för kroppen, mycket bättre många gånger en den medicin som läkare skriver ut åt människor till höger och vänster. Jag tänker även att saker som människor provade förr i tiden och som hjälpte, även idag bör ha hög effekt för om dessa människor överlevde och gjorde att vi numera kan kalla dem våra förfäder, måste de ju ändå överlevt tack vara en medicin de hade att tillgå.

Just oljor är ju dessutom helt ljuvliga av andra skäl, jag brukar ganska ofta ha lite olja när jag masserar kroppen eller fötterna för min personliga åsikt är att det är så otroligt skönt att ge kroppen lite kärlek i ett bad med oljor. När jag sitter här och skriver slår det mig att jag nog borde passa på att ta mig ett litet fotbad med olja i, för mina fötter springer dagligen runt i skor och jag tror någonstans att fötterna får för lite kärlek i förhållande till resten av våra kroppar. Detta till trots säger experterna att våra fötter har stor del i hur resten av kroppen mår. Så det kanske är där man borde smörja med CBD olja, kanske mina fötter skulle se till att resten av kroppen blev glad då.

9 Comments

  1. Aldrig hört talas om denna oljan, fungerar det så varför inte.
    Svar: Ja, skall bli skönt att åka iväg på ett härligt spa dygn!

  2. Naturen har såå mycket fantastiskt så vi borde alltid (nåväl inte till akutvård, men för annat) vända oss dit för att söka läkning?
    Just CBD har jag själv aldrig provat men vet flera som haft väldig nytta av den! Skönt att du mår bättre mha den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d