Loppisfynd från senaste.

Jag var till Ta till vara den 9 mars. Det var samtidigt som jag fyndade servisen Sundborn på PMU. När jag sedan gick in på Ta till vara hittade jag ett champagne designat av Lasse Åberg. Det kostade 50 kronor och det tyckte jag det var värt.

Sedan köpte jag tre stycken matlådor i plåt. Jag har länge velat ha sådana eftersom jag inte har plast hemma. Jag plastbantade mitt hem 2015 av miljöskäl men det medför också att man får leta lite extra för att få till bra saker att lägga mat i.

Det sista jag fyndade var en sagobok med bilder och text från John Bauer, tycker det är så vackert.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

22 thoughts on “Loppisfynd från senaste.

 1. Bra fynd! Jag har också plastbantat och hittat alternativ på loppis. Sedan har vi en liten söt butik i samband med vårat museum som säljer nytillverkade köksredskap i gammal tappning, vilket inte innebär någon plast.
  Trollkatt recently posted..Blessed Ostara

 2. Är ju verkligen så kul att fynda! 😃 Var väldigt fina saker du hittat, jag borde förresten också plastbanta. Ska helt klart tänka på de inför flytten. Angående din fråga på min blogg så Ja de är väldigt vanligt med ögoninflammation hos kattungar, aldrig upplevt de själv tidigare men veterinären säger att de är jätte vanligt 😊
  Yela recently posted..Rasist? Islamofob? Läs min blogg

 3. Boken John Bauer är nog det bästa fyndet.
  När jag var liten hade vi ett par olika John Bauer böcker… typ Tomtar och troll, eller nått liknande,
  men de försvann eller om min 08a syster har dem, jag tror de var från nått Jultidningsförlag eller ja jag minns inte men jag vet att vi fick böckerna vid jul.

 4. Vilka roliga fynd du har hittat, champagneglaset såg riktigt fint ut, Och det är ju jättebra att du hittade matlådor. Man mycket bra på loppis till bra priser 🙂
  Amanda recently posted..Lugn tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: