Jag var till Ta till vara den 9 mars. Det var samtidigt som jag fyndade servisen Sundborn på PMU. När jag sedan gick in på Ta till vara hittade jag ett champagne designat av Lasse Åberg. Det kostade 50 kronor och det tyckte jag det var värt.

Sedan köpte jag tre stycken matlådor i plåt. Jag har länge velat ha sådana eftersom jag inte har plast hemma. Jag plastbantade mitt hem 2015 av miljöskäl men det medför också att man får leta lite extra för att få till bra saker att lägga mat i.

Det sista jag fyndade var en sagobok med bilder och text från John Bauer, tycker det är så vackert.

22 kommentarer

 1. Vilka roliga fynd du har hittat, champagneglaset såg riktigt fint ut, Och det är ju jättebra att du hittade matlådor. Man mycket bra på loppis till bra priser 🙂
  Amanda recently posted..Lugn tisdag

 2. Boken John Bauer är nog det bästa fyndet.
  När jag var liten hade vi ett par olika John Bauer böcker… typ Tomtar och troll, eller nått liknande,
  men de försvann eller om min 08a syster har dem, jag tror de var från nått Jultidningsförlag eller ja jag minns inte men jag vet att vi fick böckerna vid jul.

 3. Är ju verkligen så kul att fynda! ? Var väldigt fina saker du hittat, jag borde förresten också plastbanta. Ska helt klart tänka på de inför flytten. Angående din fråga på min blogg så Ja de är väldigt vanligt med ögoninflammation hos kattungar, aldrig upplevt de själv tidigare men veterinären säger att de är jätte vanligt ?
  Yela recently posted..Rasist? Islamofob? Läs min blogg

 4. Bra fynd! Jag har också plastbantat och hittat alternativ på loppis. Sedan har vi en liten söt butik i samband med vårat museum som säljer nytillverkade köksredskap i gammal tappning, vilket inte innebär någon plast.
  Trollkatt recently posted..Blessed Ostara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: