Som du nog vet har jag kört en bloggutmaning här i mars, skulle du vilja att jag gör en till men för april? Nya ämnen och kanske även någon lite mer utmaning i form av att göra någonting? Är det något du skulle vara intresserad av att delta i?

Jag märker att marsutmaningen varit uppskattad av er som deltagit, så vill du även vara med i april? Skriv ner dina tankar i kommentarerna så kör jag på. Självklart kommer du även denna gång bli länkad i inlägget, samt att alla ämnen lämnas ut i förhand.

20 kommentarer

 1. Jag kan tänka mig att haka på utmaningen, men har inga direkta idéer då jag aldrig gjort liknande förr ;p. Visst måste man inte göra exakt allt i utmaningen, tänker om inte man har energi till det alla dagar.
  Trollkatt recently posted..Försöka samla sin energi

   1. Tack för svar, då kommer jag haka på lite som jag känner för, och du behöver inte länka in mig (det känns mer kravfyllt haha). Utan jag hakar på när det är extra spännande OCH jag samtidigt orkar.
    Trollkatt recently posted..Hoppla

 2. Din mars utmaning har verkligen vart rolig att läsa. Kanske en utmaning där man ska ta kort på olika saker? Hoppas att du kommer på något roligt och bra 🙂 jag ska fundera på om jag ska vara med på april utmaningen 🙂
  Jennysvardag recently posted..Mysig söndag

 3. Ja jag skulle vara intresserad – det har varit skoj o också gjort bloggandet lite enklare när man själv är tom på något att skriva om.
  Jag sitter själv o fyller på en lista med olika frågor så att jag har en 365 dagars utmaning ler… eller mer förslag på vad man kan skriva om när det blir idétorka.
  it_is/Anette recently posted..Vet vs känner

 4. Visste väl och skrev en kommentar också om att din marsutmaning kommer vara en total succé. Å det är precis vad den blev.
  Har deltagit ett antal gånger och tycker att dina utmaningar var bra, roliga, tänkvärda, personliga, annorlunda och väldigt varierade. Så japp, om du orkar fortsätta även under april så är det absolut tummen upp från min sida. Kommer delta då och då, precis som den här månaden. Stort tack för att du uppfann en helt ny och rolig utmaning!
  BP recently posted..Skyltsöndag #202

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: