Tankar kring bloggutmaning i april.

Som du nog vet har jag kört en bloggutmaning här i mars, skulle du vilja att jag gör en till men för april? Nya ämnen och kanske även någon lite mer utmaning i form av att göra någonting? Är det något du skulle vara intresserad av att delta i?

Jag märker att marsutmaningen varit uppskattad av er som deltagit, så vill du även vara med i april? Skriv ner dina tankar i kommentarerna så kör jag på. Självklart kommer du även denna gång bli länkad i inlägget, samt att alla ämnen lämnas ut i förhand.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

20 thoughts on “Tankar kring bloggutmaning i april.

 1. Visste väl och skrev en kommentar också om att din marsutmaning kommer vara en total succé. Å det är precis vad den blev.
  Har deltagit ett antal gånger och tycker att dina utmaningar var bra, roliga, tänkvärda, personliga, annorlunda och väldigt varierade. Så japp, om du orkar fortsätta även under april så är det absolut tummen upp från min sida. Kommer delta då och då, precis som den här månaden. Stort tack för att du uppfann en helt ny och rolig utmaning!
  BP recently posted..Skyltsöndag #202

 2. Ja jag skulle vara intresserad – det har varit skoj o också gjort bloggandet lite enklare när man själv är tom på något att skriva om.
  Jag sitter själv o fyller på en lista med olika frågor så att jag har en 365 dagars utmaning ler… eller mer förslag på vad man kan skriva om när det blir idétorka.
  it_is/Anette recently posted..Vet vs känner

 3. Din mars utmaning har verkligen vart rolig att läsa. Kanske en utmaning där man ska ta kort på olika saker? Hoppas att du kommer på något roligt och bra 🙂 jag ska fundera på om jag ska vara med på april utmaningen 🙂
  Jennysvardag recently posted..Mysig söndag

 4. Jag kan tänka mig att haka på utmaningen, men har inga direkta idéer då jag aldrig gjort liknande förr ;p. Visst måste man inte göra exakt allt i utmaningen, tänker om inte man har energi till det alla dagar.
  Trollkatt recently posted..Försöka samla sin energi

   1. Tack för svar, då kommer jag haka på lite som jag känner för, och du behöver inte länka in mig (det känns mer kravfyllt haha). Utan jag hakar på när det är extra spännande OCH jag samtidigt orkar.
    Trollkatt recently posted..Hoppla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: