Tankar kring bloggutmaning i april.

Som du nog vet har jag kört en bloggutmaning här i mars, skulle du vilja att jag gör en till men för april? Nya ämnen och kanske även någon lite mer utmaning i form av att göra någonting? Är det något du skulle vara intresserad av att delta i?

Jag märker att marsutmaningen varit uppskattad av er som deltagit, så vill du även vara med i april? Skriv ner dina tankar i kommentarerna så kör jag på. Självklart kommer du även denna gång bli länkad i inlägget, samt att alla ämnen lämnas ut i förhand.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Tankar kring bloggutmaning i april.

 • 24 mars, 2019 at 09:38
  Permalink

  Jag kan tänka mig att haka på utmaningen, men har inga direkta idéer då jag aldrig gjort liknande förr ;p. Visst måste man inte göra exakt allt i utmaningen, tänker om inte man har energi till det alla dagar.
  Trollkatt recently posted..Försöka samla sin energi

  Reply
  • 24 mars, 2019 at 11:06
   Permalink

   Så roligt :). Nej man behöver inte vara med varje dag och temat kommer jag lägga upp 🙂

   Reply
   • 26 mars, 2019 at 09:05
    Permalink

    Tack för svar, då kommer jag haka på lite som jag känner för, och du behöver inte länka in mig (det känns mer kravfyllt haha). Utan jag hakar på när det är extra spännande OCH jag samtidigt orkar.
    Trollkatt recently posted..Hoppla

    Reply
 • 24 mars, 2019 at 11:26
  Permalink

  Din mars utmaning har verkligen vart rolig att läsa. Kanske en utmaning där man ska ta kort på olika saker? Hoppas att du kommer på något roligt och bra 🙂 jag ska fundera på om jag ska vara med på april utmaningen 🙂
  Jennysvardag recently posted..Mysig söndag

  Reply
  • 24 mars, 2019 at 11:26
   Permalink

   Så roligt att du kan tänka dig att vara med :D. Hoppas du blir det 🙂

   Reply
 • 24 mars, 2019 at 12:35
  Permalink

  Såg din mars-utmaning först när månaden mars var väl igång 🙂 har följt dig (och andra) i den och skulle mycket väl kunna tänka mig att hoppa på den om den dyker upp även i april 🙂 Bloggutmaningar är en fantastisk hjälp till att komma på saker att blogga om för en bloggartrött bloggare 😉
  Eva Trillian recently posted..En smakebit: Suddenly in the Depth of the Forest av Amoz Oz

  Reply
  • 28 mars, 2019 at 21:53
   Permalink

   Så roligt du är verkligen välkommen :). Jag tänkte lägga ut tema imorgon för april 🙂

   Reply
 • 24 mars, 2019 at 13:10
  Permalink

  Bloggutmaningar är alltid roligt och så kul att så många hakade på! 😀 Kramis

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 15:17
  Permalink

  Ja jag skulle vara intresserad – det har varit skoj o också gjort bloggandet lite enklare när man själv är tom på något att skriva om.
  Jag sitter själv o fyller på en lista med olika frågor så att jag har en 365 dagars utmaning ler… eller mer förslag på vad man kan skriva om när det blir idétorka.
  it_is/Anette recently posted..Vet vs känner

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 15:41
  Permalink

  Tycker absolut du ska ha en i april med 🙂 jag har inte varit med i mars men har blivit lite sugen 🙂
  Sanna recently posted..Söndags-listan!

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 19:30
  Permalink

  Bloggutmaningar är alltid trevligt. Ibland är min tid begränsad, men jag försöker alltid “komma ikapp” eller göra klart efteråt. Har ju missta några i mars, men de kommer de också.
  Vad menar du med att göra något?
  Kraka recently posted..Vad angår det mig – Bloggutmaning i mars 24

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 20:13
  Permalink

  Alltid roligt med utmaningar. Precis som Jenny skrev, något med foton? Det är alltid roligt.

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 22:19
  Permalink

  Visste väl och skrev en kommentar också om att din marsutmaning kommer vara en total succé. Å det är precis vad den blev.
  Har deltagit ett antal gånger och tycker att dina utmaningar var bra, roliga, tänkvärda, personliga, annorlunda och väldigt varierade. Så japp, om du orkar fortsätta även under april så är det absolut tummen upp från min sida. Kommer delta då och då, precis som den här månaden. Stort tack för att du uppfann en helt ny och rolig utmaning!
  BP recently posted..Skyltsöndag #202

  Reply
 • 25 mars, 2019 at 08:51
  Permalink

  Tycker det är jättespännande med bloggutmaningarna och så roligt att läsa! Så kör på röstar jag för 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: