Jag förstår mig inte på…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag förstår mig inte på människor skadar andra för nöjes skull. Jag förstår mig inte på människor som ska tävla om allt och inget, jag förstår mig inte på människor som förstör eller stjäl saker. Jag förstår mig inte på hur någon kan syssla med skadegörelse. Jag förstår mig inte på varför någon gång i t-shirt i -20 grader på vintern.

Vad förstår du dig inte på?

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Jag förstår mig inte på…

 • 24 mars, 2019 at 00:26
  Permalink

  Jag förstår mig inte på hur man kan såra andra så totalt för att vinna själv Trampa över lik eller dela upp människorna mer eller mindre värda.
  Sara recently posted..Omedvetna signaler..

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 01:09
  Permalink

  nä sånt förstår ja mej inte på heller
  llle såna som bara förstör för andra gör dumma saker för att själv komma i bättre dager
  Ullie recently posted..Då får man rabatt

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 01:11
  Permalink

  oj nu åkte den iväg men skulle säga som dessa terorister , självbombare mm som tror de har rätt att bestämma över dessa människor deras öde och död
  Ullie recently posted..Då får man rabatt

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 07:03
  Permalink

  Jag föstår mig heller inte på samma saker som du skrivit i inlägget. Jag vill lägga till att jag förstår mig inte på folk som kör som idioter i trafiken och riskerar både sitt eget liv och andras. Jag förstår mig heller inte på människor som filmar på olycksplatser. Att empatin för andra människor är så låg hos en del människor….
  Hannas krypin recently posted..Födelsedag i dubbel bemärkelse

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 07:52
  Permalink

  Usch nej, skada människor för “nöjes skulle” är ju psykopatiskt. Och de här med människor med lite kläder mitt i vintern +1 på den, haha! Brukar frysa när jag bara ser folk ibland.

  Reply
  • 24 mars, 2019 at 08:35
   Permalink

   Ja helt sjukt verkligen att göra sådant :-o.
   HAHA eller hur 😀

   Reply
 • 24 mars, 2019 at 08:04
  Permalink

  Åh håller helt med dig förstår inte heller detta, till vilken nytta liksom?
  Svar: Ja, klart att det är tungt när man får beskedet men nu såhär i efterhand är det underbart, annars hade jag inte träffat min nuvarande kärlek 🙂

  Reply
 • Pingback:Tankar kring bloggutmaning i april. - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

 • 24 mars, 2019 at 12:54
  Permalink

  Mmmm jag förstår mig inte heller på när folk kommer i tishirt ochs chorts, samt vissa kommer i bara collegetröjor på vintern =D, märkligt

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 20:09
  Permalink

  Jag förstår inte heller hur folk kan skada andra, förstöra och stjäla.. Hemskt att det finns folk som håller på med såna saker :/
  Sarah recently posted..BYE BYE SIMON

  Reply
 • 24 mars, 2019 at 22:13
  Permalink

  Håller helt med dig i allt utom det där med tävlandet. Tyvärr är jag lite konstigt funtad, så för mig är nästan allt en tävling, som jag helst vill vinna;-) Skojar bara, men lite sanning ligger nog i det ändå. Är ju gammal fotbollsmålvakt så tävlingsinstinkten sitter i;-)
  BP recently posted..Skyltsöndag #202

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: