Jag förstår mig inte på…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag förstår mig inte på människor skadar andra för nöjes skull. Jag förstår mig inte på människor som ska tävla om allt och inget, jag förstår mig inte på människor som förstör eller stjäl saker. Jag förstår mig inte på hur någon kan syssla med skadegörelse. Jag förstår mig inte på varför någon gång i t-shirt i -20 grader på vintern.

Vad förstår du dig inte på?

Deltagare i utmaningen är:

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

18 thoughts on “Jag förstår mig inte på…

 1. Håller helt med dig i allt utom det där med tävlandet. Tyvärr är jag lite konstigt funtad, så för mig är nästan allt en tävling, som jag helst vill vinna;-) Skojar bara, men lite sanning ligger nog i det ändå. Är ju gammal fotbollsmålvakt så tävlingsinstinkten sitter i;-)
  BP recently posted..Skyltsöndag #202

 2. Mmmm jag förstår mig inte heller på när folk kommer i tishirt ochs chorts, samt vissa kommer i bara collegetröjor på vintern =D, märkligt

 3. Åh håller helt med dig förstår inte heller detta, till vilken nytta liksom?
  Svar: Ja, klart att det är tungt när man får beskedet men nu såhär i efterhand är det underbart, annars hade jag inte träffat min nuvarande kärlek 🙂

 4. Usch nej, skada människor för “nöjes skulle” är ju psykopatiskt. Och de här med människor med lite kläder mitt i vintern +1 på den, haha! Brukar frysa när jag bara ser folk ibland.

 5. Jag föstår mig heller inte på samma saker som du skrivit i inlägget. Jag vill lägga till att jag förstår mig inte på folk som kör som idioter i trafiken och riskerar både sitt eget liv och andras. Jag förstår mig heller inte på människor som filmar på olycksplatser. Att empatin för andra människor är så låg hos en del människor….
  Hannas krypin recently posted..Födelsedag i dubbel bemärkelse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: