Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När jag inte förstår så brukar jag…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Alla är vi där ibland. Man sitter i ett sammanhang där känslan som infinner sig är total oförståelsen. När jag inte vet eller förstår brukar jag använda Google, verkligen ett skönt hjälpmedel när kan vill förstå något som känns svårt. Andra gånger ställer jag frågan, men då är det oftast med människor jag känner mig trygg med. Sedan har jag tredje alternativet, att kamouflera mig då det verkar som jag förstår.

Antar att de flesta har strategier när man känner sig fundersam om ord man tidigare inte hört. Då börjar man leta för att komma på vad ordet betyder.

Deltagare i utmaningen är: 

Elisa
Fröken Rödlök
Becka Lindhe
Malin Moen
Hanna
Itsmadeby
Sandifighter
Ingrid
ExlusivaMoi
Carita
Kraka
Benita/Livsturisten
Mirre 
Kamillas Kamera
Ariella
Sabina
Elavie
Lchftrollet
BP-computerart
Caroline
Corky Style
A room of my own 

Deltar du men inte står med på listan? Lämna en kommentar så lägger jag till dig.

10 Comments

 1. Visst är Google fantastiskt för där kan man numera hitta det mesta! Så lättillgänglig informationen har blivit!

 2. Google är min bästa vän 😉 hur klarade man sig utan den sidan förr?
  Men gäller det sjukdomssymptom så har jag lärt mig att inte googla 😉 alltid är man döende…

  Är jag i ett sammanhang där jag inte känner någon och inte kan ta upp mobilen så brukar jag bara le och nicka (eller se hur andra reagerar och göra lika… haha).

  Gör du en utmaning i april så är jag med. Har glömt vara med nu i mars.

  Ha en fin kväll,
  Kram kram

 3. Om jag känner mig trygg frågar jag direkt om jag inte förstår. Men om det är ett sammanhang där jag inte riktigt känner mig bekväm så frågar jag senare någon jag känner mig trygg med. Blir det någon bloggutmaning i april med?

 4. Ja, vad skulle vi göra utan Google?????? Förstår inte varför företaget inte fått ett Nobelpris än.
  Som du kommer att se i mitt inlägg så ställer jag också frågor när jag inte förstår. Men jag har lärt mig av erfarenhet att inte låtsas förstå när jag inte gör det. ”It backfires” liksom;-)

 5. Kan du inte komma hit och storstäda, gärna innan den 8:e April ??
  Jag ogillar att städa, men nu när jag är sjukskriven ska jag ta det pö om pö ❤?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: