Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högkänslighet

Trötthet och vårkänslor.

Det finns olika sorters trötthet, den mentala eller den när man bara ledsnar ur. Jag vet inte vilken trötthet som är värst egentligen, eller om båda är olika poler av liv men något är det absolut med trötthet som är viktigt att fundera kring.

Idag har jag varit till Borlänge och hämtat tavlor åt mamma, åkte sedan till Kniva för att städa i Björns hus. Jag antar att det är vad man kan säga nu när han alldeles strax flyttar in. Jag har stått med Svinto på hans skåphandtag och verkligen sprejat med Cillit bang så det är helt perfekt rent där. Kalla mig knäpp men är det något jag tycker om så är det att riktigt storstäda, jag får en kick av det där.

Det är även kul att jag får chansen att inreda lite och göra fint. Jag ska inte bo där, men likt i husvagnen som jag också fixar i så gör det mig glad att få äran att göra något bra. Alla har vi våra hobbys!

Nu ska jag bege mig mot sängen, imorgon börjar tisdagen och då står fransfixande på schemat. Det ska bli helt grymt skönt att piffas upp lite!

Vad har du gjort idag?

13 Comments

 1. Vad kul att fixa och inreda även om det inte är du som ska bo där! Härligt med fransfix imorgon, alltid lyxigt att få bli lite ompysslad ♡

 2. Härligt att det finns fler personer än jag som älskar att städa? Gillar när det är rent och snyggt rumt omkring mig….

  Jobbigt att vara trött…,, Denna period av året är jag själv konstant trött…. men det blir bättre kring maj/juni??

 3. ja är oxå jätte trött nu mår du bättre idag?
  ja men visst är det så himla skoj o inreda hjälpte en kompis nu så kul
  nyare husvagn eller äldre?. vi målade om en så skoj men ja
  hoppas din dag varit bra kramar

 4. Ja trötthet tar på en, jag blir helt matt av för lite sömn oavsett anledning, är just nu i en ond cirkel där jag antingen somnar vid läggning av barnen för att hag är för trött eller sitter uppe halva nätterna, och det funkar inte med en liten som vaknar nattetid. Inatt var vi vakna mellan 02.00-03.00 och sen gick jag upp till jobbet 06.00 ? suck.

 5. Du har fått en hel del gjort idag låter et som, Förstår om du är trött och ja det är tur att vi alla har en hobby. Storstäda tycker kanske inte jag är jättekul. Men så skönt när det är gjort 🙂

 6. Va skönt att man inte är ensam att få en kick när de ska storstäda 😀 ! Igår tog jag bara det lugnt och städade mest !

 7. Så snäll du är som ställer upp och städar hos honom. Jag tycker att eran relation som ni har är så fin. Trötthet är verkligen jobbig och att man kan länna sig så trött på olika sätt är också jobbigt. Kram

 8. Jäklar så hurtig du är, haha! Själv har jag tittat på mina skåp och handtag länge men inte orkat.. Vi var iväg och handlade sen var det städning på schemat. Hoppas du fick sova gott.

 9. Om du är knäpp så är jag OCKSÅ DET! Att storstäda, röja, sortera och inreda är verkligen favoritsysslor. Mår kanske inte bra av ett bombnedslag hemma men när jag väl får sätta igång och storstäda bort det så njuter hela jag! ”Clean with me”-videos på Youtube har blivit en riktig favorit på sistone ❤️

 10. Kul att Du får fixa å grejja i Björns hus och att Ni har den relation Ni har… lite särbos typ 🙂

  Idag måste jag skura mina kökslådor 😉 ja inte alla utan bara de två jag av nån anledning lyckades spilla våffelsmet i igår när jag skulle grädda våfflor… förutom i lådor så kom det även smet på mig och golvet.
  Ibland är jag riktigt duktig… eller inte 😉

  Ha en fin tisdag, kram

 11. Håller helt med om de olika tröttheterna myntar ny böjning av ord, och de är olika kluriga att hantera. Håller med dig, att få städa, vädra och göra fint sätter fart på energierna och är en rolig syssla. Igår gick min dag endast ut på att vila, med dåligt samvete för Pixie som inte fick någon vettig promenad. Idag mår jag sämre men har ändå bestämt mig för att ta med Pixie och hälsa på mamma samman med min syster. Allting går, har jag bestämt ;-D.

 12. Idag har jag varit hos min sjukgymnast och sedan har vi varit på simskola med den lilla. Han skötte sig så exemplariskt att jag nästan tappade hakan! ?
  Jag förstår den där städkänslan, och jag tycker att det är ännu lättare att stöda hos någon annan än hos mig själv! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: