Hudvårdsdrömmar.

Inlägget är i samarbete med Dermosil.

Jag har rejält torr hy just nu, letar i mängder efter en bodylotion som inte tar slut efter ett par gångers användning och som dessutom funkar mot torrheten. Jag tror aldrig att min hud varit så dåligt återfuktad som den varit denna vinter, det har kliat och varit helt olidligt. Jag ser till och med torrfläckar på vissa platser på huden helt galet.

Så när jag fick höra om Dermosil som är fri från parabener och växtolja och dessutom har specialprodukter för känslig hy, kunde jag inte annat än att tänka att den här produkten är något för mig. Jag vill så klar prova detta lite närmare och jag som den naturvän jag är vill ogärna använda produkter som inte är bra för naturen och så även kroppen.

Jag började välja bort parabener i samband med att jag blev noo-poo:are för några år sedan. Jag slutade sedan med detta av olika skäl, men det som fortfarande hänger kvar är att jag inte använder mig av parabener och saker som är giftigt. För varför skulle jag vilja att min kropp utsätts för något som förgiftar den? För mig är det självklart att istället tänka att alla dessa ämnen ska undvikas. Att jag dessutom lider av en stor skräck för att få diverse cancerframkallade ämnen mot min kropp påverkar även det självklart mitt val av produkter lite den hudvård som Dermosil erbjuder.

Det du kanske inte visste om mig är att hudvård är ett intresse jag har, och så även smink. Jag skulle så gärna vilja gå en makeupartistutbildning men det känns så dyrt, samt att ska man gå en sådan måste man vara där måndag till fredag och jag har ett jobb som ni vet. Så den saken kommer förbli en dröm även om jag så gärna skulle vilja prova saken. Jag tror att det skulle varit helt min grej. Jag tänker hur härligt det skulle vara att jobba med det, och kunna prova sådana produkter som Dermosil erbjuder för att det är en del i sitt yrke. Inte bara för att man har torr hy.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “Hudvårdsdrömmar.

  • 26 mars, 2019 at 20:58
    Permalink

    Är också så torr just nu, helt galet vad vintern gör utav en. Har också provat balsammetoden, men tyckte inte att det funkar. Nu köper jag dyrt frisörschampo, så känns så himla skönt nu. En dag hoppas jag att du får gå en makeup utbildning. Håller tummarna! <33
    Johanna recently posted..Tabbouli

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: