Idag efter jobbet drog jag till Studio Face and body för att fixa fransarna. Jag somnade och sov riktigt tungt där medan fransarna fylldes på och blev fina igen. Kändes skönt att få en stunds vila, man kan inte annat göra än att koppla av när man får fransarna fixade.

Efter att fransarna var fixade åkte jag till MAXI och handlade, drog sedan hemåt och glodde på senaste avsnittet av Bonusfamiljen. Samtidigt åt jag två smörgåsar och drack ett glas juice som fick bli min middag idag. Något annat var jag inte sugen på.

Sedan så efter det började jag damma och dammsuga hela hemmet. Så sjukt skönt att få det städat hemma, jag älskar känslan av ett nystädat hem. Det är speciellt härligt när man kommer hem från jobbet imorgon med vetskapen om att här är det fint och städat. Har du något sånt där du gillar lite extra mycket i hemmet att göra?

Nu skramlar det från köket, Björn har kommit hit och fixat middagen åt William. Eftersom Björn fixar på huset och William skulle äta med honom idag, så fick de lösa det med att äta här. Jag får ofta frågor kring det där med att jag umgås med Björn. Det är så självklart för mig, han är ju min vän och samtidigt Williams pappa så att vi umgås är inte så märkligt egentligen.

12 kommentarer

 1. Vad tjocka fransarna blev, fint!
  Skönt att du och Björn har så fin vänskap, det är säkert så i flera andra fall också men det är ju dessvärre inte dom man hör eller läser om så ofta.
  Sara recently posted..Tidiga tisdag!

 2. Helt ärligt tycker jag Du å Björn har ett bra förhållande, för William måste det vara skönt att Ni kan umgås å göra saker ihop för Ni är ju en familj.
  Jag räknar ju in Cs mamma till vår närmaste familj, jag kan ju inte bortse ifrån att hon och J har barn ihop och ett förflutet.
  Bättre att vara sams å kunna umgås än bråka.

 3. Blev supersnyggt med fransarna :-D!! Och det är ju jättebra att du och pappan kan umgås, det är väl precis så man vill ha det. Och även när båda skaffat nytt, att alla kan ses och umgås. Det där är ett krav jag satt upp inför eventuell ny man i mitt liv, att han absolut inte ska vara sådan som säger något ont om sina ex.
  Trollkatt recently posted..Skapande & bra musik

 4. en sån härlig känsla när man har städat lukta så fräscht o känns så damfritt liksom sån skön känsla när allt är färdigt
  ja tycker det är jätte bra att ni kan umgås så och det är väl det man ofta vill att man ska göra å man har barn ihop
  men tyvärr så blir det ju lite olika
  hoppas du haft en fin dag kram
  Ullie recently posted..Stay tuned – En salig blandning

 5. Gud vad härligt med nyfyllda fransar, jag saknar att ha fransförlängning men har så långa fransar i mig själv så jag känner inte behov av det längre 🙁

  Skönt att ni har bra relation du och Williams pappa, så det ska vara! 😀
  Becka Lindhe recently posted..Emelie Boson

 6. Åh så fina fransar!!
  Jag gjorde ju med mina för första gången någonsin för två veckor sen.

  Hur länge brukar dina fransar hålla innan de börjar ramla? Jag har tappat kanske 3 på ena ögat och en på andra … de tre på ena är alla bredvid varandra så det är som ett glapp mitt i. Haha… ser lite roligt ut.

  Hur ofta fyller du på?
  Jag ska tillbaka den 5 april då har det gått tre veckor.

  Kram kram

  1. Jag brukar byta ungefär en gång i månaden :D. Jag brukar inte märka så mycket efter så få tappade, men testa att borsta lite på fransarna så brukar man kunna dölja de som är “håliga” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: