Inlägget är i samarbete med Bluebox

Visste du att man nu kan köpa PÅSKÄGG för typ alla olika smaker på sidan Bluebox? Jag hittade ett stort guldpåskägg som jag blev jätteförtjust, det är fyllt med alla godisfavoriter som jag gillar så som Daim, Piggelin eller Snickers. Dessutom blir jag ju extra glad över att det är i guld.

Jag gillar lyxiga saker, men tycker även det är kul med lekfulla påskägg. Jag såg ett med enhörningar och tänkte på min syster som ungefär hela livet älskar just enhörningar. Misstänker skarpt att hon som liten hade velat ha just det ägget, om nu Bluebox funnits på en tiden. Tur dock att butiken finns nu och att just sådana som du och jag kan besöka sidan och handla fina påskägg inte sant?

Sist med inte minst där bland påskäggen hos Blubox hittade jag ett med tema slime, som lärare så vet jag hur mycket ungar älskar sådant. Så det påskägget är nog en favorit för er som har ungar. Tipsar dig verkligen om att göra en beställning där, för hur smidigt är det inte med redan klara påskägg?

14 kommentarer

  1. Men åh så smidigt. Något att beställa till barnen kanske. 🙂 Men jag gillar mer att ge dom presenter än godis. Älskar ju att få skämma bort dom en aning. Inte alltid ekonomin tillåter det men ibland så. 🙂
    Hannas krypin recently posted..En liten repetition

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: