Min favoriträtt är…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min favoriträtt är att alltid ha rätt brukar jag säga. Det är självklart med glimten i ögat, men för en person med ätstörningar kan det där med mat vara ganska komplicerat. En av mina absoluta favoriträtter var min mormors pannbiff, jag älskade att äta dessa hos henne. Hon visste också att om jag hälsade på var det vad jag mest längtade efter.

Annars så vet jag inte riktigt, potatisgratäng tycker jag är jättegott också. Jag kan längta efter en riktig god sådan. Så antar att det får bli dessa två rätter som jag gillar och gillat allra mest.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig. E

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Sofie friden
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

54 thoughts on “Min favoriträtt är…

 1. När det gäller pannbiff så var det precis som du beskriver med min pappas pannbiff, som jag älskade den. Potatisgratäng är ju också riktigt gott oftast att trycka i sig.
  Usch vad jag började sakna pappa nu!

 2. Ja det är mysigt o minnas hos mormor
  Brukar du göra mat tinas potatis gratäng man kokar lite med kryddor innan ?? Super god o sen gärna med grädde ost i och över =älskar 😂

 3. Hemmagjord potatisgratäng är supergott, helst med vitlök enligt mig. Känns som att vi är många som har ett klurigt förhållande till just mat.

 4. Både potatisgratäng och pannbiffar är ju så gott. Nu blev jag enormt sugen på potatisgratäng. Det tråkiga är bara att Loui inte tycker om potatisgratäng.
  Jennysvardag recently posted..Så frusen

 5. “Min favoriträtt är att alltid ha rätt” Hahahaha jag gillar det citatet – du har så rätt =)
  Åh pannbiff… så himla gott det är =) Med kokt potatis och gräddsås, lingon =)

 6. Haha, den var faktiskt bra; “att alltid ha rätt” 😀 Jag älskar verkligen potatisgratäng, var alldeles för längesen jag åt det nu!

 7. Att du kan prata med glimten i ögat om mat säger ändå en del över att du kommit långt i din ätstörningsproblematik. Det är fint tycker jag! Och på tal om pannbiff, tack för inspiration till kommande veckors matlista!

 8. Potatisgratäng är också en av favoriter. Jag älskar min mammas fyllda paprikor som hon kokar i en gryta. Paprikorna fyllts med ris och köttfärs, så galet gott.
  Linda recently posted..Klapp på axeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: