Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Aktiviteter och lördagar.

Idag följde jag med Björn till Siljansnäs en sväng, han köpte en vad jag tror är en grävmaskin? Har dålig koll på sånt där ska jag vara ärlig, men jag vill gärna se mig om och lämna hemmet då och då, så detta passade mig bra. Så gick en sväng runt där vi var medan de höll på med sakerna kring maskinen.

När vi åkte hemåt gick jag in och handlade lunch efter vägen och här sitter jag nu. William är med Björn i helgen och de ska på Williams fasters kalas då hon fyller år idag.

Jag har en helt okej dag i alla fall, oroar mig en del inför bygget med elen som förhoppningsvis startar på måndag. Har en plan på att försöka städa upp successivt så kanske man i bästa fall får det någorlunda fint här hemma trots kaos.

Vad gör du denna lördag?

Related Tags:

29 Comments

 1. Skönt att få lite luft & komma ut lite. Det löser säg säkert med elen & bygget ska du se även om det känns kaosigt just nu. Ta hand om dig.

  1. Ja absolut :). Grejen är den att det känns skitjobbigt, de ska vara här och vet inte när och mitt kök ser ut som ett bombnedslag och sen ska det bli ännu värre :(.

 2. Min lördag är full med saker känns det som så jag har fått ta min vilolucka nu till att sitta en stund med kommentarer för att slippa slita mitt hår imorgon bitti. Jag har kört dottern till och från gympan, städat, fixat hemma, handlat, varit på trädgårdsbutik, fixat med bloggen, lagat lunch och ska ikväll in till stan med familjen och spela biljard och äta middag.

  Läste att du egentligen är från Orsa vilket jag missat. Känner du också tokiga Kalle M?

 3. Jag brukar också alltid tycka det är roligt att följa med andra på deras ärenden, även om saken i sig kanske inte intresserar mig så gör själva turen det. Idag har jag mest promenerat med Pixie och städat mitt hem. Och lyssnat på podd :).

 4. Skönt att komma ut en sväng. Intressant att han köpte en grävmaskin, vad jobbar han med? Idag har jag pluggat och så tog jag och Rickard en promenad ute i skogen. En härlig dag. 🙂

  1. Ja verkligen :). Tycker om att se mig omkring. Björn jobbar med planering på ett företag här i Falun. Men det är inte till det han köpt grävmaskinen. Han ska gräva runt huset han hyr (som hans mormor bott i innan hon dog), och sedan ska han även gräva på sin mammas gård 🙂

 5. Måste ha missat något, vad ska hända med elen?

  Har snön försvunnit hos Dig nu så Du kunde ta fina vårbilder medans Du väntade på Björn?

  1. All el i hela lägenheten ska bytas ut. Informationen vi fick var kontakterna skulle bytas ut mot jordade och att det skulle ta max två dagar. Sanningen är att ALLA ska bytas ut lampor, el och kablar, elstation och allt. Det ska bytas ut el i källare och varje lägenhet. Mitt hem skulle varit klart den här veckan och de har inte ens hunnit börja ännu :/

 6. Så kul att få komma ut lite, ni har ett sånt fint förhållande till varandra. Det måste vara super härligt för William ❤
  Fy, du har att göra du sen när de kommer och fixar med elen, hoppas det inte dammar allt för mycket ?

 7. Vi har haft målare, mattläggare och rörmokare här hela veckan pga fuktskadan. Det borde kännas bra med tanke på att det blir nytt och fräscht men samtidigt så bor vi i en trea och har bara en toalett/badrum så det har varit ansträngande mentalt. Så jag förstår om du känner viss oro.

  Så skönt att få komma iväg lite idag, man ska se nya platser det är lite av en del i att verkligen leva tycker jag. Och vem hade kunnat ana att du skulle vara med vid ett grävskopköp??

  1. All el i hela lägenheten ska bytas ut. Informationen vi fick var kontakterna skulle bytas ut mot jordade och att det skulle ta max två dagar. Sanningen är att ALLA ska bytas ut lampor, el och kablar, elstation och allt. Det ska bytas ut el i källare och varje lägenhet. Mitt hem skulle varit klart den här veckan och de har inte ens hunnit börja ännu :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: