Mitt senaste köp…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Var i torsdags när jag handlade lite loppisfynd på Ta till vara här i Falun. Det var en målarbok där man kan fylla i Carl Larssons tavlor själv. Jag gillar ju målarböcker för vuxna så detta kändes helt som min grej . Sedan köpte jag även Teskeds-gumman som kändes lite som en fin klassiker

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Mitt senaste köp…

 • 13 april, 2019 at 08:50
  Permalink

  Men åh, älskar loppisar och alla fynd man kan göra. Teskedsgumman är som du säger en riktig klassiker.

  Reply
 • 13 april, 2019 at 10:48
  Permalink

  Tycker det är så fantastiskt roligt att följa dina loppisköp. Eller köp överhuvudtaget. För du har en sådan fin inställning till äldre ting med mycket personlighet. Jag hade en tid i mitt liv då jag satt och målade i målarböcker för vuxna som en tok men nu vet jag inte ens om jag har kvar dem..

  Reply
  • 14 april, 2019 at 21:55
   Permalink

   Kul att du tycker det :D. Så kul att du tycker det, jag gillar det där med att hitta saker på loppis :D. Blir glad av saken 😀

   Reply
 • 13 april, 2019 at 12:16
  Permalink

  Det var fina fynd på loppis och det är ju bra att handla second hand. Det senaste vi har köpt i familjen är en ny toalettstol. Hoppas att monteringen går bra.
  Mösstanten recently posted..New York-trilogin av Paul Auster

  Reply
 • 13 april, 2019 at 12:50
  Permalink

  Vad kul! Jag tycker också så mycket om målarböcker! Det är så avslappnade att sitta och fylla i 🙂
  Sanna recently posted..Wishlist!

  Reply
 • 13 april, 2019 at 13:02
  Permalink

  Vilken fin målarbok du köpte, skulle kanske tillochmed ha köpt den själv. Teskeds gumman är ju verkligen en klassiker 🙂
  Amanda recently posted..Sockerkaka med äpple

  Reply
  • 14 april, 2019 at 21:53
   Permalink

   Kul, jag vet inte hur lätta eller svåra de är att få tag på 🙂

   Reply
 • 13 april, 2019 at 13:20
  Permalink

  Vad kul att få se dina senaste köp 🙂 Najs att du kunde fynda dom sakerna 🙂
  Sarah recently posted..MITT PARADIS

  Reply
  • 20 april, 2019 at 00:10
   Permalink

   Åh så fint :D. Nej men såg den på film, en barndomskompis hade 😀

   Reply
 • 13 april, 2019 at 21:26
  Permalink

  Kul med en målarbok med så fina motiv, Teskedsgumman måste ju vara en klassiker.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: