Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Mitt senaste köp…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Var i torsdags när jag handlade lite loppisfynd på Ta till vara här i Falun. Det var en målarbok där man kan fylla i Carl Larssons tavlor själv. Jag gillar ju målarböcker för vuxna så detta kändes helt som min grej . Sedan köpte jag även Teskeds-gumman som kändes lite som en fin klassiker

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges

22 Comments

  1. Tycker det är så fantastiskt roligt att följa dina loppisköp. Eller köp överhuvudtaget. För du har en sådan fin inställning till äldre ting med mycket personlighet. Jag hade en tid i mitt liv då jag satt och målade i målarböcker för vuxna som en tok men nu vet jag inte ens om jag har kvar dem..

  2. Det var fina fynd på loppis och det är ju bra att handla second hand. Det senaste vi har köpt i familjen är en ny toalettstol. Hoppas att monteringen går bra.

  3. Vilken fin målarbok du köpte, skulle kanske tillochmed ha köpt den själv. Teskeds gumman är ju verkligen en klassiker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: