Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Elkaos tack vara Kopparstaden!

Kom hem till ett inferno och så här behöver jag bo nu tills elektrikerna är klara! De tycker vi borde få evakueringsboende, men nej då jag får dela säng med min snart femtonåriga son!

Brukar skriva inlägg med text men idag får ni bara bilder. Jag har ingen dator att använda, inget köksbord och ingen soffa!

600 kronor för besväret får man får denna skit man inte ens bett om. Men ska kontakta tidningen.

Hyresgästföreningen kunde inte göra ett skit ringde dit, så ska gå ur.

För er som inte vet, informationen vi fick var att de skulle bytas till jordade uttag. Ingenstans fick vi information om att lägenheten skulle få helt utbyt el där man inte skulle kunna bo. Känner av astman, och har helt sjukt mycket ångest över detta. Jobbar på dagarna 7:45-16:30, och sedan ska man liksom hem till det här för att städa tillbaka och göra fint. Kul också inför påsken.

Min astma är på riktigt jobb nu, och William sen tonåring behöva sova bredvid sin mamma. Kopparstaden borde skämmas! Jag hade skämts åt att arbeta på den arbetsplatsen om jag var dem!

21 Comments

  1. Gud, vad jobbigt det var att se bilderna, lider med er. Jag förstår din frustration, det var riktig jobbigt när vi renoverade vår lgh. Jag hoppas att det blir snabb löst och ni får återgå till det normala igen.

  2. Men usch, jag lider med dig! Det finns ju ingenting som är mer stressande än att behöva bo i ett kaos. Man får ingen som helst ro i kroppen eller hjärnan. Hur länge skall ni behöva ha det såhär?

  3. Ja det måste du göra, det där är absolut inte ok. Hoppas det händer något när du går ut i tidningen med det hela ❤

  4. Vilket kaos, tycker ju dom borde ha hört av sig så att ni visste om detta, eller gjorde ni det? Iaf är det ju inte okej. Förstår att du inte är så glad nu. Kram 🙂

    1. Som det står skulle vi få jordade uttag. Men ”inget skulle påverka boendet”. Sanningen är ju inte så, vi borde inte bo kvar alls under detta projekt ??

    1. De byter elen i hela bostaden/huset. Informationen var byte till jordade uttag men ingenstans stod det att vi skulle få hela lägenheten renoverad och heller stod det inte att allt skulle stå en meter från väggen. Det är vad som gjort mig förbannad. Hur sjutton ska man i en bebodd lägenhet ha alla möbler en meter från väggen :-o. Samt bo i kaoset.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: