Senaste gången jag gjorde någon glad var…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Svår fråga det här, det någonstans förutsätter att man faktiskt vet att en människa blir glad i ens närhet. Kan man någonsin veta detta? Glädjen jag ser i William när man gör de där små sakerna i hemmet. Eller när man ser jag glädjen i mina elevers ögon varje dag och det måste ju vara att de blir glada över en.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Senaste gången jag gjorde någon glad var…

  • 19 april, 2019 at 23:41
   Permalink

   Haha ja eller hur :D. Man får liksom bara tro att det är så 😀

   Reply
 • 17 april, 2019 at 13:13
  Permalink

  Ja men verkligen 😀 Ska äta massor av svenskt godis u när jag är i Sverige 😀
  Ska spana in bloggutmaningen, verkar kul!

  Reply
 • 17 april, 2019 at 22:53
  Permalink

  Måste säga att jag är otroligt imponerad över dig. Vad jag menar är att du orkar lägga upp ett inlägg om att du gjorde någon glad, när du har ett rent helvete hemma hos dig. Bra att du kontaktade tidningen om Kopparstadens agerande. Här gjorde du mig glad i alla fall. Glöm inte att lägga upp länken till reportaget här på din blogg. Vill gärna läsa intervjun!
  BP recently posted..Orsakullans tema: “April 30 dagar”

  Reply
  • 19 april, 2019 at 23:40
   Permalink

   Tack, egentligen orkade jag inte men fick det gjort ändå :(. Ja det kändes som det enda rätta. Absolut lägger ut artikel :), blev dock uppskjutet tills nästa vecka 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: