Tankar en tisdag.

Igår måndag så var det äntligen Game Of Thrones igen, förstår ni lyckan. Jag skyndade mig hem från jobbet och tittade.

Idag efter jobbet så kommer jag nog hem till elkaos, men då blir liksom saken klar i alla fall. Jag hoppas på det! Borde vara klart här på torsdag om turen är på min sida. Då får man städa under påskhelgen men det bara att gilla läget.

Ikväll blir det Free Aid som sonen ska uppträda på med sin skola Friskolan Mosaik samt en annan friskola i stan Söderbaumska skolan. Båda skolorna har alltså en gala dit pengarna skänks till olika projekt i världens fattiga länder. De skänker idag skolmatspengarna dit, några barn som till exempel William arbetar med galan och andra kan jobba på företag eller hemifrån och få pengar på så vis. I de längre åldrarna har barnen fått lämnat en penna och sudd. Tycker det är fint, det uppmuntrar till att bry sig om.

Nu ska jag gå upp och äta frukost! Hoppas just du får en härlig tisdag!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

40 thoughts on “Tankar en tisdag.

 1. Det är så fint när barn får uppleva att de gör skillnad för andra. Jag tror att det är jättenyttigt och lärorikt!

 2. Ja, det är verkligen fint gjort. Mina ungars skola är lika. De springer för barncancer fonden och skänker pengar till Jemen osv. Det är fina egenskaper barnen har när de gör sådana grejjer. Hoppas det går bra för William och company ❤
  Sandra recently posted..Dagar av sorg.

 3. Men så himla fint med välgörenhetsgala för barnen, de är något jag tycker fler skolor borde ta efter! Tråkigt med elkaos, vad beror de på?
  Yela recently posted..Nya planer

 4. I det hårda samhällsklimatet som råder idag är det fantastiskt att skolor uppmärksammar de delar av världen som inte har det lika lätt som vi som får växa upp i Sverige. Speciellt i låga åldrar, det är trots allt där man sår första fröet och lägger en grund för det fortsatta livet och tankegångarna. Hoppas att du får en fantastisk upplevelse ikväll ❤️

 5. vad många so snackar om Game Of Thrones . jag är väl nästan den enda som inte sett den än. för den serien är inte i min genre riktigt. hoppas elen är tillbaka. och jag önskar dig en glad påsk bästa du <3

 6. Härlig skola som har galor och olika sätt att få in pengar till barn som faktiskt behöver det. Och även att de små får en chans att kunna hjälpa till och stödja. Fin skola och aldrig hört talas om faktiskt 🙂

 7. YES det är bra att involvera barn och ungdom så de redan från det de är små förstår att det finns människor i andra länder som har det svårt. Empati är en fin egenskap.

 8. Jag tycker det är riktigt fint att de skänker pengar till de som är lite mer i behov av det. Jag kan inte minnas att vi gjorde sådant när jag gick i skolan. Skönt att det utvecklar sig

 9. Låter som en väldigt bra grej att de yngre barnen får vara med och känna att de också bidrar. Hoppas det blir mycket insamlat 🙂

 10. Åh så fint!
  Älskar att de får lära sig att även lite gör nytta.
  Många vuxna tror att man måste vara miljonär för att hjälpa de som har det sämre. Men det är så sant som man säger “många bäckar små…”
  Hoppas de får in massor med pengar och att ni får en härlig kväll 🙂

  Kram kram
  Jenny recently posted..This and that

 11. Vilket bra projekt som dom har på Williams skola. Jag minns att vi hade något liknande när jag gick i lågstadiet. Jag håller verkligen tummarna att dom blir klara till torsdag.
  Jennysvardag recently posted..Balkonghäng

 12. Jag kollade på första avsnitet av Game Of Thrones i går och jag läntar redan till nästa avsnit 🙂 Så fint att dom har galor och sedan ger pengar till olika projekt <3 hoppas du får en kanon tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: