Inlägget är i samarbete med Företagarna.

Har du hört om medlemsorganisationen Företagarna? Det hade inte jag gjort, men efter att ha spanat in på deras informativa och intressanta hemsida är jag numera väldigt nyfiken på att gå med i organisationen. För 1590 kronor per år får du ett medlemskap där du kan nyttja medlemsförmåner och annat roligt. Jag såg dessutom att man som student som jag är kan få ett lägre pris, så här sitter jag nu och funderar på att bli medlem. Jag älskar ju organisationer av alla de slag.

Hur som haver, är jag då företagare tänker du? Nej det är jag inte, men jag drömmer om att bli. Jag är än så länge bara egenanställd och driver min blogg därifrån. Utöver det är jag som du vet lärare och får min inkomst från kommunen. Men det hindrar mig inte från att drömma om att en dag starta mitt eget företag och börja driva något eget. Jag vill ju vara min egen, någonstans tror jag att det skulle passa mig. Stundvis undrar jag om det inte skulle vara oerhört lyckat för mig att åka runt och berätta om hur jag tog mig dit jag befinner mig idag. Någonstans har jag hamnat här endast på egen frikamp och frivilja.

Företagande är något som jag tror på, och jag är driven som människa. Så att vara anställd är inte helt min grej, jag tror någonstans att det som skulle passa mig allra bäst skulle vara att just ha det där egna. Det är här jag känner att just organisationen Företagarna skulle passa mig, kanske det är precis där jag skulle finna modet att våga, samt alla de svar på frågor som hindrar mig att idag våga starta min egen firma och driva mig själv framåt. Jag tror inte att det är enkelt att vara företagare, men jag tror det är givande och stimulerade. För mig är det viktigt att känna mig stimulerade och att ta mig framåt, det är vad som får allt inom mig att orka framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: