Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Måltidsersättning.

Inlägget är i samarbete med Modifast.

Som du nog vet vid det här laget är mat något jag har väldigt svårt för, jag känner inte av när jag är hungrig och ofta medför detta att jag glömt att äta. Dessutom kan jag väldigt lätt befinna mig på språng och det är då som jag tycker produkter som Modifast är bra.

Modifast säljs bara på hemsidan samt på Apoteket. För er som hört talas om Modifast är det nog allra främst inom ämnet viktminskning, men jag vet även att dessa produkter är väldigt bra när man likt mig behöver något enkelt att få i sig snabbt. På Modifast hemsida kan du köpa vissa produkter som inte finns hos återförsäljare. Det är bland annat smaker som tranbär-svartvinbär, banan eller curry-nudelsoppa.

Jag som person föredrar att handla på webben och när utbudet dessutom är större där, blir det lätt att man väljer just internet istället för att handla i butik.

I min närhet finns det många som provat Modifast och är väldigt positiva. De säger att saken gett resultat vid viktnedgång och det kan jag nog förstå, för vissa har det till och med varit så att de fått en lite skjuts för att kämpa på med vikten. Jag tror kanske någonstans att man kan behöva en sådan start för att också börja tänka mer på hur man bör äta. Just såna här produkter får dig att äta på fasta tider, och det är ju fasta tider kroppen mår som bäst av.

Har du provat Modifast av någon anledning? Vad tyckte du?

2 Comments

  1. Jag skulle behöva g ner i vikt, men jag är rädd att sådana här produkter inte mättar och gör att man kanske slarvar ännu mer. Men jag kan ha fel.

    1. Jag försöker att inte tänka på viktnedgång utan som ett komplement. Just att banta finns det inga fördelar med :D. Så tror du kan prova som mellanmål 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d