Låna pengar.

Inlägget är i samarbete med Enklare.se.

Jag har ett endaste lån utöver mitt studielån. Det är lånet på bilen, jag vet ju också att just billån inte är något ovanligt att låna till. Jag var dock så glad för nästan ett år sedan när jag köpte min lilla pärla som jag numera kör med till och från jobbet, från Falun till Västerås och hemåt igen. Ja det var verkligen ett bra lån det där jag tog när jag skulle köpa bilen.

Ibland behöver man helt enkelt ta ett lån för något. Bil, båt eller huslån, ett lån som man får betala tillbaka sedan. På sidan Enklare.se kan du lätt låna pengar online samt se hur länge du ska betala tillbaka på lånet. Du kan själv skriva in det belopp du vill låna, sedan skriver du in på hur många år du vill betala av på lånet. Du får då samtidigt upp en summa som visar exakt vad du ska betala varje månad. Smidigt inte sant?

För mig är det oerhört viktigt att sidor är enkla att förstå sig på, att det inte ligger en vetenskap bakom att sitta vid dem. Det kan bero på att jag läst kurser inom IT-användning och vet att personer som har svårigheter av vissa slag kan bli väldigt osäkra på röriga hemsidor utan tydlighet. När det kommer till lån ska det vara enkelt likt Enklare.se hemsida, då blir den användarvänlig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Låna pengar.

 • 20 april, 2019 at 12:13
  Permalink

  Jag har knappt några lån, mina föräldrar hade mycket sånt så jag har försökt undvika sånt ?
  Men om man behöver lån förstår jag att ett sådant företag är bra att använda då man inte behöver gå till bank osv.
  Sandra recently posted..Långfredag – ett evigt lidande

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: