Åhlens shopping i torsdags.

Som du vet var det Skärtorsdag i torsdags, då åkte jag ner och hämtade ett paket från Åhléns hos just Åhléns. Det var det Rörstrands Mon Amies tårtfat som jag länge velat ha. Nu hade jag 150 kronor i presentkort på Åhléns och webben hade 20% rabatt så jag fick det till jättebra pris. Dessutom fick jag ett paraply på köpet. Som du som följer min blogg vet älskar jag verkligen porslin och främst då Rörstrand.

Jag hade även fått ett presentkort på 100 kronor, så det passade jag på att nyttja genom att handla på Åhléns på stan. Det blev en tallrik Rörstrand Ostindia. Tänk vad mycket lycka det finns i porslin.

Min extra gåva, ett paraply från Rörstrands Mon Amie.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

48 thoughts on “Åhlens shopping i torsdags.

 • 24 april, 2019 at 11:05
  Permalink

  Vilken fin tallrik och roligt att du fick ett paraply med på köpet! 😀 Kramis

  Reply
 • 24 april, 2019 at 11:29
  Permalink

  Va bra att du hade present kort det gör ju det så mkt roligare då 🙂

  Reply
 • 24 april, 2019 at 11:30
  Permalink

  Va bra att du hade present kort det gör ju det så mkt roligare då 🙂 kul för dej att Du fick det du ville ha . Porslinet var riktigt snyggt

  Reply
 • 24 april, 2019 at 12:30
  Permalink

  Så roligt, ja jag vet ju mycket väl hur mycket du gillar porslin! Så jag blir genuint glad för din skull, vilket kap!

  Reply
 • 24 april, 2019 at 15:25
  Permalink

  Åh det är så härligt när det är lite rea. Gillar verkligen tallriken. De har så otroligt mycket fint på Åhléns ?

  Reply
 • 24 april, 2019 at 17:40
  Permalink

  Perfekt att få presentkort och rabatter när man hittar sådant man vill ha, speciellt om de är lite dyrare i vanliga fall. Då är det bra att passa på helt enkelt. Roligt att du fick ett matchande paraply på köpet =) Snyggt!

  Reply
 • 24 april, 2019 at 18:35
  Permalink

  Åh vilka fint porslin ska in och titta på Åhléns sida och titta om dom har fina tallrikar ❤️☺️
  Amanda recently posted..Vad jag äter till

  Reply
 • 24 april, 2019 at 19:12
  Permalink

  Åh vilket toppen tillfälle att använda ditt presentkort och rabatten!!
  De är väl rätt så dyra annars?
  Jag behöver verkligen ett tårtfat för jag har inget… men det är sånt man glömmer bort hela tiden. Har sagt att jag måste köpa ett i 2 år nu och varje födelsedag tänker jag “fasiken jag har fortfarande inte något tårtfat”. Haha… Ska nog sätta mig och se om jag kan beställa hem ett så det blir gjort!!

  Kram kram
  Jenny recently posted..Barnensdag

  Reply
  • 26 april, 2019 at 09:39
   Permalink

   Åh ja helt perfekt :D. Jo de kostar mellan 149:- till runt 800:- för Mon Amie eller Ostindia :). Så när man får presentkort är det perfekt :D. Åh förstår, kände liksom samma själv :D. Blev perfekt nu när jag äntligen kunde slå till 😀

   Reply
 • 24 april, 2019 at 19:18
  Permalink

  Gillar att du alltid (okej nästan då 😉 ) lyckas komma över ditt porslin till bra priser. Du har tur med alla presentkort och rabatter.
  maria recently posted..Studie i att äta själv

  Reply
  • 26 april, 2019 at 09:42
   Permalink

   Visst gör jag :). Det är ju verkligen något med att samla 😀

   Reply
 • 24 april, 2019 at 20:16
  Permalink

  Så roligt att köpa sig nåt som man verkligen gillar och sparar på 🙂 Kul att ha ett paraply som inte alla har 🙂

  Reply
 • 24 april, 2019 at 20:35
  Permalink

  Åh vilken fin tallrik ? perfekt när man kan få lite rabatter 🙂
  Sanna recently posted..Summer peach

  Reply
 • 24 april, 2019 at 20:39
  Permalink

  Men åh så fint mönster tallriken har. Jag förstår varför du har fastnat för deras porslin. Så bra med ett stort paraply, dom tycker jag är mycket bättre än små.
  Jennysvardag recently posted..Busig Loui

  Reply
  • 26 april, 2019 at 09:40
   Permalink

   Ja det är ju så fint :D. Absolut, tycker också bäst som stora paraplyn 🙂

   Reply
 • 24 april, 2019 at 21:18
  Permalink

  De tallrikarna är verkligen jättefina. Sen är det ju bra om man kan få det lite billigare, eller ganska mycket billigare för din del.
  Madde recently posted..Bildbomb från Berlin

  Reply
 • 24 april, 2019 at 21:45
  Permalink

  Åh, jag visste inte det finns paraply från Rörstrand. Nu känner jag en måste ha- begär;).
  Linda recently posted..Rutiner igen

  Reply
 • 24 april, 2019 at 21:49
  Permalink

  Vilka falkögon du har som kommer över det fina porslinet hela tiden för det är så fint, samt fint praply
  Marie recently posted..Pyssla om varandra

  Reply
  • 26 april, 2019 at 09:39
   Permalink

   Ja jag har nog det :D. Älskar ju sånt här, så tror jag liksom ser 🙂

   Reply
 • 24 april, 2019 at 21:54
  Permalink

  åhh men ja de är så fina rörstrand o ja vet du gillar dom . perfekt när man får lite på köpet o lite rabatt kan inte bli bättre förstår du gillar dem . så kul o duka md såna fina oxå
  Ullie recently posted..Va säger ni om det ?

  Reply
 • 24 april, 2019 at 22:27
  Permalink

  Men hallå!? Nu blev jag ju lite smått förälskad här hemma och det trodde jag aldrig att jag skulle skriva om ett tårtfat 😛 haha! Så otroligt fint ju 😀
  Sara recently posted..Tjugoentusen steg framåt

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: