Åhlens shopping i torsdags.

Som du vet var det Skärtorsdag i torsdags, då åkte jag ner och hämtade ett paket från Åhléns hos just Åhléns. Det var det Rörstrands Mon Amies tårtfat som jag länge velat ha. Nu hade jag 150 kronor i presentkort på Åhléns och webben hade 20% rabatt så jag fick det till jättebra pris. Dessutom fick jag ett paraply på köpet. Som du som följer min blogg vet älskar jag verkligen porslin och främst då Rörstrand.

Jag hade även fått ett presentkort på 100 kronor, så det passade jag på att nyttja genom att handla på Åhléns på stan. Det blev en tallrik Rörstrand Ostindia. Tänk vad mycket lycka det finns i porslin.

Min extra gåva, ett paraply från Rörstrands Mon Amie.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

48 thoughts on “Åhlens shopping i torsdags.

 1. åhh men ja de är så fina rörstrand o ja vet du gillar dom . perfekt när man får lite på köpet o lite rabatt kan inte bli bättre förstår du gillar dem . så kul o duka md såna fina oxå
  Ullie recently posted..Va säger ni om det ?

 2. Men åh så fint mönster tallriken har. Jag förstår varför du har fastnat för deras porslin. Så bra med ett stort paraply, dom tycker jag är mycket bättre än små.
  Jennysvardag recently posted..Busig Loui

 3. Åh vilket toppen tillfälle att använda ditt presentkort och rabatten!!
  De är väl rätt så dyra annars?
  Jag behöver verkligen ett tårtfat för jag har inget… men det är sånt man glömmer bort hela tiden. Har sagt att jag måste köpa ett i 2 år nu och varje födelsedag tänker jag “fasiken jag har fortfarande inte något tårtfat”. Haha… Ska nog sätta mig och se om jag kan beställa hem ett så det blir gjort!!

  Kram kram
  Jenny recently posted..Barnensdag

  1. Åh ja helt perfekt :D. Jo de kostar mellan 149:- till runt 800:- för Mon Amie eller Ostindia :). Så när man får presentkort är det perfekt :D. Åh förstår, kände liksom samma själv :D. Blev perfekt nu när jag äntligen kunde slå till 😀

 4. Perfekt att få presentkort och rabatter när man hittar sådant man vill ha, speciellt om de är lite dyrare i vanliga fall. Då är det bra att passa på helt enkelt. Roligt att du fick ett matchande paraply på köpet =) Snyggt!

 5. Så roligt, ja jag vet ju mycket väl hur mycket du gillar porslin! Så jag blir genuint glad för din skull, vilket kap!

 6. Va bra att du hade present kort det gör ju det så mkt roligare då 🙂 kul för dej att Du fick det du ville ha . Porslinet var riktigt snyggt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: