Idag visar jag er min frukost i text & bild.

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min frukost är i princip lika varje dag. Jag tar en eller två Falu-rågrut och sedan en tallrik med yoghurt och müsli sedan juice. Vissa dagar så unnar jag mig lite kaffe, och då alltid med mjölk. Jag tar alltid något av mitt porslin från Rörstrand till serveringen.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Trollet
Hannafialotta
BP-computerart
Klimakteriehäxan
Znogges

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

34 thoughts on “Idag visar jag er min frukost i text & bild.

 1. Åh nu blev jag hungrig! Det såg väldigt gott ut.
  Innan jag blev gravid var det havregryn-/frögröt och nåt fröbröd med smör och hård getost till frukost. Men nu varierar det väldigt vad jag är sugen på och det är sällan gröt längre. Denna dag blev det en halv avokado med laktosfri keso, kokosyoghurt med smak av mango och havre ringar och en fröknäcke med smör och honung! Jag lyxar med färskpressad apelsinjuice ibland.
  Nej du måste ta lite mellis nu, detta tal om mat får magen att kurra alldeles för mycket, hehe!!
  sara recently posted..Vecka 15 (14+2)

  1. Åh jag förstår det, man blir ju så lätt sugen när man ser bilder på mat haha :D. Åh förstår det, som gravid kan man bli sugen på helt andra saker :D. Hoppas du fick i dig något gott mellis :)?

 2. Frukost är såå gott. Jag gillar dock att variera mig och idag blir det knäckebröd, ägg och kaviar. Ska dock försöka komma på banan med lchf igen, men blir nog efter helgen och då försvinner brödet igen 🙂

  1. Gott det med, jag har fått ett schema eftersom jag går på Dala ABC del vill säga ätstörningskliniken så för att jag ska äta håller jag mig till detta :). Det är mest därför, får ta in gröt om jag vill nu också. Men inte kommit dit helt ännu :).

  1. Ja det är ju viktigt, speciellt om man har ätstörningar i grund som jag :). Jag kämpar verkligen på med detta, klarade precis som du inte av saken förut.

 3. Oh älskar det knäckebrödet. Så himla gott! Har du någon favorit müsli? Jag är så dålig på att äta frukost. Jobbigt när man. Börjar göra det för jag tycker jag blir hungrigare än om jag väntar tills efter lunch haha! Men din frukost ser mumsigt ut, speciellt med så fin dukning ❤️
  Fru Elversson recently posted..Veckans fråga – Våren

  1. Visst är det gott, känns ibland som typiskt skolbröd också men jag gillar det :D. Jag är allergisk mot riktiga nötter så brukar få leta en hel del, men det jag hittat nu innehåller chashew och blåbär vet inte märket men den är jättegod 🙂

 4. Mums! Falu rågrut är något jag kan sakna ibland. Särskilt ihop med några skivor falukorv. Eller för all del julskinka med lite senap. Oj så sugen jag blev nu, din frukost ser verkligen god ut. Jag äter mest mina ketopannkakor till frukost. Fast jag inte ska äta ägg egentligen. Men det är ju så gott och enkelt.
  Hannas krypin recently posted..Ketojourney 2:0

 5. Jag äter ju aldrig frukost, eller jo ibland på helger, jag dricker bara kaffe när jag kliver upp med Elin vardagar när det är skola.

 6. Falu-rågrut är ju så gott på morgonen med smör och ost. Det ser verkligen ut som en perfekt frukost som man står sig på länge. Det porslinet är så fint, man kanske ska börja samla på någon sån fin porslin 🙂
  Jennysvardag recently posted..Stickan är borta

 7. Vilken härlig frukost, min frukost varierar från dag till dag. Ibland blir det bara lite fil, och en del dagar blir det endast smörgåsar. Oftast beror det på hur pigg jag är. Så härligt med ett glas juice till frukost, det känns uppfriskande 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: