Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Fynda böcker på Ta till vara.

Var på loppisrunda till Ta till vara på skärtorsdagen, fick med mig lite böcker hem. Det var två Bland tomtar och troll, varav den ena var från femtiotalet samt tre böcker från serien Sagan om isfolket, sedan var det två fina sångböcker med gamla visor. Jag gillade stilen så de fick följa med hem. Allt gick på cirka 40 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.