Vardagslyx för mig.

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har flera saker i livet som är vardagslyx för mig. Det kan vara när jag unnar mig nytt porslin som Rörstrands Ostindia ovan, eller att fixa fransarna och naglarna. Det är att ta sig en promenad i solen, eller ta en fika med William eller en vän.

Varför inte läsa en bok, eller att umgås med William i soffan en stund mitt i veckan för att jag kan. Livet är till för att njutas och någonstans vill jag njuta och leva mitt liv.

Vi har så kort liv här på jorden, varför då inte låta vår dag bli ett vardagslyx där vi lever livet till fullo? Med fina naglar, fina fransar, kaffe och en bakelse eller bara en promenad. Du bestämmer vad som passar dig bäst, det finns inga rätt eller fel.

Vad är vardagslyx för dig?

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Fröken Rödlök
Jenzel
Itismadeby
Kraka
Mirre
Trollet
Hannafialotta
BP-computerart
Klimakteriehäxan
Znogges

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Vardagslyx för mig.

  • 28 april, 2019 at 21:26
   Permalink

   Men du så roligt :D. Åh så fint med kopparna när du fyllde :D.

   Reply
 • 28 april, 2019 at 10:37
  Permalink

  Så fint porslin!
  Vardagslyx för mig är när jag kan slänga på en ansiktsmask och ta en lååång dusch

  Reply
 • 28 april, 2019 at 15:13
  Permalink

  Så intressant att få veta vad du tycker är vardagslyx. För mig är vardagslyx någon god mat och god choklad. Det som helt enkelt känns lite lyxigt.
  Jennysvardag recently posted..Så läskigt

  Reply
  • 28 april, 2019 at 21:17
   Permalink

   Ja lite kul är det nog allt :D. God mat och choklad är inte att säga nej till 🙂

   Reply
 • 28 april, 2019 at 15:22
  Permalink

  Så sant! Jag håller med dig om att vardagslyx inte alls behöver vara någonting stort utan att det snarare handlar om de där små stunderna som man ser till att unna sig själv. <3

  Reply
  • 28 april, 2019 at 21:18
   Permalink

   Visst är det så, man behöver inte alltid ha allt. Räcker med det lilla också 🙂

   Reply
 • 28 april, 2019 at 16:20
  Permalink

  Känner igen mig i mycket av de du uppskattar, jag älskar den lilla vardagslyxen som förgyller. Att få mysa med sambon/hunden, få fika med vänner, sitta i solen och bara njuta osv.

  Reply
 • 28 april, 2019 at 19:46
  Permalink

  Helt rätt inställning! Det är så viktigt att ta vara på vardagslyxen. Man har ju egentligen bara här och nu. Vardagslyx för mig? Hm, se en bra film eller serie (aldrig på tv men på datorn, haha), ta ett glas vin, en chokladbit, njuta av en brasa/tända ljus, ett samtal med en god vän eller ta en promenad i friska luften. Det sista gör jag alltid, året runt, oavsett väder. 🙂
  TravelAnna recently posted..Mina tips mot resfeber

  Reply
  • 28 april, 2019 at 21:19
   Permalink

   Visst är det så :D. Man kan ta det lite här och då, det som finns :). Åh bra film och serier är livet :D.

   Reply
 • 28 april, 2019 at 20:16
  Permalink

  Åh men det där var ju riktigt härliga ting i vardagslyx. Personligen så är det en riktigt god middag som är vardagslyx
  Michaela recently posted..Fotboll och sol

  Reply
 • 28 april, 2019 at 20:57
  Permalink

  Tid är vardagslyx tycker jag. De gånger man känner att det finns tid över till något roligt. Att laga mat för flera dagar så man får mer tid över till annat vissa dagar, det är också vardagslyx.
  Inne hos Ina recently posted..Veckans matsedel 18/2019

  Reply
 • 28 april, 2019 at 21:37
  Permalink

  Kul att läsa om vad som är vardagslyx för dig. För mig är vardagslyx när jag har tiden att träna ett pass pilates. Där jag kan fokusera på bara mig själv. Men likaså tidiga morgnar innan hela huset vaknar och jag har tiden för mig själv där jag kan göra det jag vill.
  Hannas krypin recently posted..När skeptikern vaknar

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: