Fransar från veckan.

I onsdags gjorde jag nya fransar igen. Jag är lika nöjd som alltid, hon som gör mina fransar har slutat i Falun och börjat i Borlänge istället så jag kommer åka dit. Har jag väl börjat gå hos någon vill jag gärna fortsätta, det känns bäst för mig så.

Idag söndag då? När jag inte gjort fransar? Igår åkte fina Nikki hem till mamma och Gunnar igen, och kvar blev fina Sotis istället ett dygn var jag med henne och kramades. Idag fick jag överlämna henne till min bror där hon ska vara till imorgon när syster Melissa med pojkvän ska hämta hem henne igen. Känns tomt utan vovvar här hemma, jag älskar att ha hundar här. Tror hundarna gillar det med, eftersom de får ta långa härliga promenader med mig flera gånger per dag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

19 thoughts on “Fransar från veckan.

 • 29 april, 2019 at 00:46
  Permalink

  Vad fina fransarna blev. Visst är det härligt att ha hundar omkring sig det är ju så mysigt, vill själv ha hundar. Hoppas du snart får vara hundvakt igen 🙂
  Amanda recently posted..Tillbaka

  Reply
 • 29 april, 2019 at 11:57
  Permalink

  Åh du är såå fin i dina fransar! Jag gjorde innan men jag fick typ ”klaustrofobi” under behandlingen ? Pallade bara ett par gånger!!

  Reply
 • 29 april, 2019 at 17:49
  Permalink

  Wow så fina fransar!!
  Förstår att du vill fortsätta gå till henne. Har man hittat någon som är bra på det de gör vill man inte gärna chansa med någon nu som kanske inte alls är lika bra.
  Jag ska göra mina igen den 7 maj men de skulle behövas göra typ NU… det är 4 veckor sen jag gjrode mina och det börjar bli glest mellan fransarna nu.. och några hänger på en skör tråd (läs frans) mina verkar ha växt en del så det är inte så snyggt längre.
  Men jag får hålla ut till den 7e.

  Ha en fin kväll
  kram kram
  Jenny recently posted..Vilken show

  Reply
  • 30 april, 2019 at 23:36
   Permalink

   Åh tusen tack :D. Ja hon är bra, är skönt att kunna gå hos någon regelbundet. Åh förstår det, här rekommenderar dem påfyllnad var tredje vecka. Vet precis hur den där känslan du har är 😀

   Reply
 • 29 april, 2019 at 18:54
  Permalink

  Najs att du blev nöjd. Du får skaffa egen hund om du gillar det så mkt 🙂 Promenader är ju ett måste om man har hund 😛
  Sarah recently posted..GRATTIS TILL MIG

  Reply
 • 29 april, 2019 at 23:43
  Permalink

  Djur är ju sällskap, så jag förstår att du kommer sakna dem ❤
  Jag är också sån som vill gå till samma, men fransar har jag inte fixat på länge. Dels har jag inte orkat och sen kostar det ju lite med och vi är ju mitt uppe i renovering och behöver pengarna till det ❤
  Dina är supersnygga ❤

  Reply
  • 30 april, 2019 at 23:31
   Permalink

   Åh ja det håller jag med dig om <3. Åh fy förstår att det inte känns kul :(.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: