Det finns en sak jag tycker är roligt och det är smink. Speciellt när man får tag på sminket rätt billigt då är det extra roligt. Jag gillar att näthandla i butiker med stort utbud och då ska det helt vara som tjänsten Billigt Makeup erbjuder. De erbjuder en tjänst som låter dit hitta de bästa priserna för olika make up märken på nätet, så du slipper söka själv. Du kommer direkt till en sida med billigaste möjliga produkt. Jag tycker inte om att handla dyrt när man kan få saker billigt.

Det där med att lägga onödiga summor på något som finns billigare passar inte mig som person. Det här medför väl också att fysiska butiker kommer behöva slå igen eftersom man hellre handlar på nätet, men för mig känns näthandel mer smidigt och ett sätt att spara pengar på. Det finns ju en anledning till att det är dyrare att driva butik än webbhandel. Det då butiker kräver att man ska betala hyra, vilket gör att en stor del av vinsten försvinner dit. Samtidigt borde detta ligga på samhället att ta tag i, det är inte helt okej att hyror ska vara så höga som de är idag. Så länge hyrorna tar större delen av vinsten, kommer kunderna söka sig till nätet och handla likt jag gör. För samtidigt som det är viktigt att bevara butiker, så får man ändå tänka på att man vill spara sina pengar.

När det kommer till smink är mitt personliga favorit märk The Balm. Men till håret är jag nu väldigt sugen på att prova Maria Nila eftersom så många tipsar om detta, har man då turen att få det lite billigare är jag bara otroligt tacksam över saken. För nog vill man ändå handla make up till de bästa priserna? Jag ska alldeles strax göra mig en beställning, gå in och kika du med.

Relaterade etiketter:

23 kommentarer

 1. Det låter verkligen jättesmidigt, för att inte tala om ekonomiskt. Själv föredrar jag make up stores produkter , kan iofs bero på att personalen i den butiken här är fantastiska..

 2. Jag handlar också en del på nätet för som du säger är det både smidigt och billigt MEN det är en sjukt tråkig utveckling med butiker som försvinner…

 3. Gillar också the balm;D brukar inte sminka mig så ofta ! Men ibland händer de ! Och då brukar jag sitta i timmar för de ör så kul ;D

 4. Åh älskar att sminka mig! Men det är ju så dyrt oftast så denna sidan var ett toppen tips! Jag älskar också The Balm

 5. Jag tycker också det är synd att butiker måste läggas ner. Men det är ju så smidigt att kunna handla via nätet direkt från sin egen soffa. Utbudet blir bättre och jag kan komma undan billigare. När man inte har en fet plånbok så måste man ju i första hand anpassa inköpen efter ekonomin. Tyvärr!

 6. Håller helt klart med att de fysiska butikerna ska finnas kvar men när det är billigare på nätet så är det ganska självklart att man väljer det.

  När det kommer till smink tycker jag att det är fint men jag hatar att bära det, klarar inte av att känna smink i ansiktet, puhh.

  Ta hand om dig!

 7. jag håller helt med dig. Det finns så många sminkprodukter där man betalar en massa extra bara för märket typ. och många gånger är faktiskt inte det billgare altenativet något sämre tycker jag. Jag vill heller inte lägga ut för mycket på smink och andra produkter, och det är ju också så kul att fynda 🙂 <3

 8. Jag beställer också vissa produkter om dom inte finns att köpa eller är mycket dyrare i butik. Man måste ju tänka på att man ofta får betala frakt om man beställer så allt är ju inte billigare att beställa. Det är najs när man kan spara.

 9. Personligen går jag helst och handlar i fysisk butik. Tyvärr behöver man i bland beställa på nätet för att få det till butik idag. Har råkat ut för det flera gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa