Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En regnig vårdag så…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

När det regnar under våren så brukar försöka sitta inomhus, då blir det städning eller datorn som blir min vän. Ja såvida jag inte befinner mig på jobbet del vill säga, då blir det ju genast annorlunda. Men annars försöker jag att inte gå ut, just regn tycker jag inte är så kul personligen. Bra för växtligheten men då kunde det väl regna på natten och vara sol på dagen?

Vad gör du en regnig vårdag?

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Jenzel 
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie
Mösstanten

18 Comments

  1. Både vår och sommarregn är ju så härligt, älskar dofterna! Brukar ställa upp fönstren och baka lite, hehe.

  2. Håller helt med dig! Skulle också vilja att det regna på natten och var sol på dagen! Regnar det på helgerna tar jag gärna en fika på stan med vänner eller läser en bok 🙂

  3. Jag älskar verkligen regn! Men bäst är när man är inomhus och hör de smattrar mot rutan

  4. Jag försöker nog ta hand om hemmet sådana dagar. Det faller sig rätt naturligt på något vis, eller så slappar jag bara

  5. Gör ungefär som du, städar, plockar undan och bloggar. Visst behöver vi regn, men då vill jag precis som du att det regnar under nätterna.

  6. Jag håller verkligen med dig om det regnar vill inte jag heller gå ut, tycker det är så tråkigt. Så det blir antingen datorn eller en bok som min vän då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: