Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Varje sommar ångrar jag att paraplyet glömdes hemma. Jag gör det så ofta, luras av det fina vädret och blir dyblöt för att det kommer regn. Där sitter man sen och huttrar och surar över att man är våt som en katt. Men vad ska man göra annat än att bita i det hårda äpplet?

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet

40 kommentarer

  1. Ja det är verkligen standard. Man glömmer det hemma för se ser så fint ut och några timmar senare öppnar sig himlen.

  2. Det här får mig att tänka på min mamma, hon har tamefan alltid ett paraply med sig i väskan och jag önskar att jag hade ärvt den biten av henne. Men icke! Den här sommaren har jag lovat mig själv att inte i efterhand ångra att jag inte grillade mer eller var ute mer. Så nu ska vi ut i det fina vädret!

  3. Jag brukar också glömma paraplyt hemma. Nu var jag så smart att jag har en regnponcho liggandes i väska. Annars så brukar tänka att jag borde ha gjort mer på semestern

  4. Ibland ångrar jag med paraplyt. Haha suger vetkligen när man tror det är super fint väder ute, sen bara börjar det ösregna ?❤️

  5. Det har hänt mig många gånger oxå, förutom i fjol sommar då det nästan aldrig regna. Hoppas att denna sommar blir lika fin.

  6. Varje sommar ångrar jg att jag inte njöt mer av värmen och solen när den var här. Men försöker ändra på det och njuta mer 🙂

  7. Hahaha! Skrattar gott här för du biter i det hårda äpplet. De flesta brukar bita i det sura äpplet:-))))) Jag är precis som du och lämnar paraplyet hemma. Min man däremot har alltid ett mini-paraply i ryggsäcken, för han tycker att det är ett dåligt omen om han inte har det med sig…
    BP recently posted..Bokmärken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: