Skolavslutning & godkända tentor!

Idag var det skolavslutningen på jobbet och mina fina elever slutade årskurs 1. Jag blir alltid så rörd när man ser elevernas glädje och hör dem uppträda och sjunga sommarsångerna. Efter uppträdandet samlades vi allihopa och hade en gruppkram. Jag önskade alla en härlig sommar och så fick jag jättefina presenter blev alldeles rörd!

Jag gick sedan in till personalrummet när alla barnen och deras föräldrar började bege sig hemåt. Där kom min fina kollega Carro bärandes på en skål fylld med djungelvrål som hon ville ge mig, där fanns även ett jättefint handskrivet brev och det berörde mig jättemycket. Jag har verkligen så fin arbetsplats med härliga barn och kollegor! Det är få förunnat att jobba på det viset!

Idag hade jag min Meandiklänning. Åkte hem och började tvätta. Lisa frågade mig via messenger om jag ville hälsa på henne och barnen så sagt som gjort åkte jag dit och lekte och umgicks. Sedan åkte jag hemåt, Björn och jag bestämde oss för att äta middag i Kniva tillsammans med William. Han slutade åttan igår och har hängt med kompisarna hela natten och dagen. I alla fall medan jag sitter hemma rapporterar Ladok via e-posten att jag fått resultat. Kände hur nervös jag blev, visade sig att vi fick in flera Ladokrapporter och att jag fått godkända tentor. Därmed är kan jag skrika ut att det nu återstår ett års studier så är jag färdig specialpedagog! Jag är så glad, en stor sten föll från axlarna och nu kan jag börja varva ner. Jag har två arbetsdagar kvar och sedan börjar sommarlovet eller ja semestern för mig! Nu är dag dags att ladda batterierna!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Skolavslutning & godkända tentor!

 • 14 juni, 2019 at 21:29
  Permalink

  Kan tänka mig att du blir rörd när du ser dina egna små där på skolavslutningen, jag ler brett när jag passerar en främling som jag inser är på väg till en skolavslutning. Haha! Tror jag får skylla på gravidhormoner. Vad fint att du fick så mycket fina presenter, jag är HELT ÖVERTYGAD om att du är värd det ?

  Reply
 • 14 juni, 2019 at 21:41
  Permalink

  Så härligt med skolavslutning. Låter verkligen som att du arbetar på en fantastisk plats! Härligt att bara spontan umgås sådär.
  Grattis till plugget, du är snart där nu!!

  Reply
 • 14 juni, 2019 at 21:45
  Permalink

  Så skönt för dig att tentorna är godkända. Jag kan förstå vilken lättnad det blev. Så fin presenter som du fick av din elever. Så snällt av din kollega 🙂

  Reply
 • 14 juni, 2019 at 21:47
  Permalink

  Åh vad härligt !!! Grattis får man säga <3
  Så fina presenter och så fin du är ?

  Reply
 • 14 juni, 2019 at 23:10
  Permalink

  Wihoo!! Underbar känsla att f å såna besked via ladok. Grattis! ?? Jag väntar två besked på ladok. Ett jag vet redan borde vara G då det handlar om att närvara vid seminarium. Det har jag. Men det mest nervösa är susta grupptentan vi kämpade med ända in i det sista. Skitnervös väntan.

  Reply
  • 14 juni, 2019 at 23:34
   Permalink

   Ja visst är det, så befriande känsla :D. Hoppas det gått bra för dig 😀

   Reply
 • 14 juni, 2019 at 23:19
  Permalink

  Men oh vad fint av din kollega, förstår att du vart rörd av det, så härlig arbetsplats du har

  Reply
 • 14 juni, 2019 at 23:41
  Permalink

  Gud så kul för du att du fick godkända tentor! Grattis! Jag har lite sommarlov i juli och det ser jag fram emot 🙂

  Reply
 • 15 juni, 2019 at 08:09
  Permalink

  Härlig med avslutningar. Man får alltid en tår.
  När man får den där lilla gåvan man inte alls väntade sig är underbar.
  Barn är det bästa att jobba med ?
  Linda recently posted..Nu ska vi synas i sommar!

  Reply
 • 15 juni, 2019 at 09:19
  Permalink

  GRATTIS till dina avklarade tentor 🙂 och så mysigt med skolavslutning & fina presenter. Nu är det sommar på riktigt 🙂

  Reply
 • 15 juni, 2019 at 14:18
  Permalink

  Stort grattis fina du och så otroligt bra kämpat, låter så underbart att ha ett sånt fantastiskt jobb och att trivas så bra som du gör ❤

  Reply
  • 19 juni, 2019 at 13:04
   Permalink

   Åh ja eller hur, det är något speciellt med avslutningar 🙂

   Reply
 • 16 juni, 2019 at 07:19
  Permalink

  Härligt att läsa!! Låter som en mycket bra avslutning även för dig.. Tänk att du snart är specialpedagog dessutom. Är tanken att du ska jobba kvar där du är eller söka dig vidare?
  Jag tycker du är så lik min dotters lärare.. Syster på distans kanske.. ??

  Reply
  • 19 juni, 2019 at 12:46
   Permalink

   Det finns ingen specialpedagogtjänst på jobbet så kommer söka mig vidare som det ser ut nu :D. Så spännande :D. Haha vem vet, kanske släkt ;). Vet att min mormors pappas bor hade barn i Skåne Loman heter den släkten 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: